Simulator Urk
Volwassenen

Radarpatent Rijn- en binnenvaart voorbereiding

Voor volwassenen

Heb je wel vaarervaring, maar weinig tot geen ervaring op een 110 meter schip in de binnenvaart? Dan is deze voorbereiding op het radarpatent echt iets voor jou.

Deze voorbereidende training geeft je inzicht en zorgt voor specifieke leermomenten ter voorbereiding op de nog te volgen radarpatent training. Tijdens de Radarpatent training ga je varen met een groot schip (110 meter). Wanneer je hier weinig of geen ervaring mee heeft dan is de trainingsweek vaak erg lastig om te volgen. Daarom is deze speciale voorbereidende training ontwikkeld die als voorbereiding op deze radarpatent week super handig is. Het is een korte praktijktraining om vooral het manoeuvreren van een groot schip te oefenen zodat er tijdens de radarpatent week meer ruimte is om andere dingen te leren. Het theoretische deel van de training bestaat uit kennis van de werking van een radar, begrippen en bediening.

Duur
1 lesdag
Leerweg
Cursus / training
Locatie(s)
Urk
Lesmoment
zaterdag
Kosten
Scholingskosten € 300,00
Eerstvolgende startdatum
Urk week 7 2023

Studielast

Studieduur1 lesdag (zaterdag)
Lesmomentin overleg

 

Toelating

Start bij voldoende deelname. De inschrijving sluit 14 dagen voor de startdatum. De cursus is bedoeld ter voorbereiding op Radarpatent training. 

Examen

Er is geen afsluitend examen. 

Diploma

Bij een voldoende resultaat van het examen ontvang je het Radarpatent Rijn- en binnenvaart van het CCV.

Startdata

Urk
week 7 2023 Inschrijven
Urk
week 12 2023 Inschrijven
Urk
week 25 2023 Inschrijven

Contact

Pietsje

Al je vragen kun je aan ons stellen via:

Telefoon nr.

Veelgestelde vragen volwassenen

Ons onderwijs wordt zó ingericht dat de begeleiding aansluit bij je leerbehoefte. We willen een zo goed mogelijk beeld krijgen van jouw wensen en mogelijkheden. Daarom hebben wij een uitgebreide en zorgvuldige voorlichting en kennismaking. Wij zetten ruimschoots in op persoonlijke studieloopbaanbegeleiding en begeleiding bij beroepspraktijkvorming (stage). Daarnaast kan je gebruik maken van allerlei faciliteiten, zoals extra ondersteuning vanuit het taal- en rekencentrum.

Nee, ROC Friese Poort geeft geen baangarantie wanneer je je diploma hebt behaald. Na het behalen van je diploma ben je wel interessanter geworden voor de arbeidsmarkt en daarmee heb je je kans op een baan vergroot.

Open Dag voor alle opleidingen

Vrijdag 27 januari 2023
15.00 - 20.00 uur
Alle locaties

Zaterdag 28 januari 2023
09.30 - 12.30 uur
Alleen locatie Urk

Infodag voor alle opleidingen

Woensdag 15 maart 2023
16.00 - 20.00 uur
Locaties nader te bepalen

Woensdag 7 juni 2023
18.00 - 20.00 uur
Locaties nader te bepalen

Woensdag 30 augustus 2023
18.00 - 20.00 uur
Locaties nader te bepalen

Beleefdagen

Oktober 2022 - maart 2023
Alle locaties

We bereiden ons graag voor op je komst, want we vinden het belangrijk dat je de opleiding kiest die bij jou past. Daarom vragen we je om je van te voren aan te melden. Je ontvangt na aanmelding een QR-code in je mail die we scannen bij binnenkomst. Zo blijven we ook na je bezoek in contact en informeren we je over toekomstige voorlichtingen.

Aanmelden