Radarpatent Rijn- en binnenvaart herexamen theorie

Voor volwassenen

Als schipper of stuurman ben jij verantwoordelijk voor de navigatie op een 'op radar' varend schip. Je dient te beschikken over het Radarpatent voor Rijn- en Binnenvaart.

Stages

Inhoud

Het theoretische deel bestaat uit kennis van de werking van een radar, begrippen en bediening.

Studielast

Studieduur1 uur
Examenmomentin overleg

 

Toelating

Je moet in het bezit zijn van een Groot-, Beperkt, Klein Vaarbewijs, Zeilbewijs of een Rijnpatent én minimaal een basiscertificaat Marifonie.

Examen

De opleiding wordt afgesloten met een examen dat wordt afgenomen door het CCV. Het theorie-examen duurt 60 minuten en bestaat uit 40 meerkeuzevragen. De examens worden onder voorbehoud gepland, dit hangt af van de beschikbaarheid van de examinatoren.

Diploma

Bij een voldoende resultaat van het examen ontvang je het Radarpatent Rijn- en binnenvaart van het CCV.

Kosten

Scholingskosten€ 49,00
Examenkosten€ 86,00
Prijs (bij betaling 1x)€ 135,00
BTWvrijgesteld

Startdata

Ervaringen van onze studenten

Vergelijkbare opleidingen

Veelgestelde vragen volwassenen

Veelgestelde vragen volwassenen

  • Ons onderwijs wordt zó ingericht dat de begeleiding aansluit bij je leerbehoefte. We willen een zo goed mogelijk beeld krijgen van jouw wensen en mogelijkheden. Daarom hebben wij een uitgebreide en zorgvuldige voorlichting en intake. Wij zetten ruimschoots in op persoonlijke studieloopbaanbegeleiding en begeleiding bij beroepspraktijkvorming (stage). Daarnaast kan je gebruik maken van allerlei faciliteiten, zoals extra ondersteuning vanuit het taal- en rekencentrum.

  • Nee, ROC Friese Poort geeft geen baangarantie wanneer je je diploma hebt behaald. Na het behalen van je diploma ben je wel interessanter geworden voor de arbeidsmarkt en daarmee heb je je kans op een baan vergroot.

Contact

Pietsje

Al je vragen kun je aan ons stellen via:

Telefoon nr.