Marcom B herexamen

Voor volwassenen

Stages

Inhoud

Het kan gebeuren dat je het theorie examen niet hebt gehaald en daarom een herexamen moet doen. Voor Marcom B moet je je opnieuw aanmelden voor het theorie examen. 

Studielast

Theorie examen1 uur

Op vrijdagochtend mag je een oefenexamen voor de theorie doen, dit duurt 1,5 uur.

Toelating

Werk- en denkniveau nodig vergelijkbaar met mbo-niveau 2.

Examen

Je doet herexamen voor het theorie en praktijk gedeelte.

Diploma

Bij een positieve beoordeling van het (praktijk)examen ontvang je het certificaat Marcom B afgegeven door het Agentschap Telecom.

Kosten

Scholingskosten€ 45,00
Lesmateriaalinclusief
Examenkosteninclusief
Prijs (bij betaling 1x)€ 45,00
BTWexclusief

De genoemde bedragen zijn exclusief btw. Heb je de basiscursus bij een andere instelling gevolgd? Dan ontvang je van ons een factuur van € 75,00 voor de certificering via Agentschap Telecom.

Startdata

Ervaringen van onze studenten

Veelgestelde vragen volwassenen

Veelgestelde vragen volwassenen

  • Ons onderwijs wordt zó ingericht dat de begeleiding aansluit bij je leerbehoefte. We willen een zo goed mogelijk beeld krijgen van jouw wensen en mogelijkheden. Daarom hebben wij een uitgebreide en zorgvuldige voorlichting en intake. Wij zetten ruimschoots in op persoonlijke studieloopbaanbegeleiding en begeleiding bij beroepspraktijkvorming (stage). Daarnaast kan je gebruik maken van allerlei faciliteiten, zoals extra ondersteuning vanuit het taal- en rekencentrum.

  • Nee, ROC Friese Poort geeft geen baangarantie wanneer je je diploma hebt behaald. Na het behalen van je diploma ben je wel interessanter geworden voor de arbeidsmarkt en daarmee heb je je kans op een baan vergroot.

Contact

Pietsje

Al je vragen kun je aan ons stellen via:

Telefoon nr.