Logistiek

Logistiek medewerker MBO 2

Voor volwassenen
Logistiek medewerker MBO 2
Crebo 25371

Ben jij nauwkeurig en wil je zorgen dat goederen op de juiste plaats in het magazijn terecht komen? Dan is deze opleiding echt iets voor jou.

Duur i Tijdens het intakegesprek wordt een inschatting en advies over jouw individuele opleidingsduur gegeven. Versnelling kan op basis van relevante werkervaring, vooropleiding en beschikbare tijd.
1 tot 1,5 jaar
Niveau
2
Locatie(s)
Drachten Emmeloord Leeuwarden
Lesmoment
ochtend middag
Kosten
Scholingskosten € 240,00
Startdata
Leeuwarden november 2019
Duur i Tijdens het intakegesprek wordt een inschatting en advies over jouw individuele opleidingsduur gegeven. Versnelling kan op basis van relevante werkervaring, vooropleiding en beschikbare tijd.
1 tot 1,5 jaar
Niveau
2
Locatie(s)
Drachten Emmeloord Leeuwarden
Lesmoment
ochtend middag
Kosten
Scholingskosten € 1.168,00
Startdata
Drachten nader te bepalen

Je zorgt er voor dat de juiste producten op de juiste tijd en juiste plaats in het magazijn zijn. Je voert werkzaamheden uit die met de productenstroom te maken hebben. Denk hierbij aan het lossen, controleren, inslaan, inventariseren, verzamelen, stickeren, verplaatsen, sorteren en verzendklaar maken van producten. De doet dit werk nauwkeurig, veilig en snel. Je werkt nauw samen met je teamgenoten.

Stages

Handel & Ondernemerschap

Inhoud

Tijdens de opleiding leer je het ontvangen, verzamelen en verzenden van goederen zodat ze op het juiste moment en op de juiste plaats zijn.

Je krijgt de volgende Vakken

  • ontvangen van goederen
  • verzamelen van goederen
  • verzenden van goederen
  • studieloopbaanbegeleiding
  • Nederlands
  • Engels
  • Loopbaan en burgerschap
  • rekenen
  • keuzedeel

Studielast

 mbo werken-leren (BBL)mbo dagopleiding (BOL)
Studieduur1 tot 1,5 jaar1 tot 1,5 jaar
Leeruren8 lesuren (1 dag) en circa 8 uur zelfstudie per week16 lesuren (2 dagen) en circa 4 uur zelfstudie per week
Stage/werkcirca 16 uur per week (650 uur per jaar)circa 16 uur per week (650 uur per jaar)
LesmomentAfhankelijk van het startmoment, schoolvakanties vrijAfhankelijk van het startmoment, schoolvakanties vrij

Je gaat naar school en je doet werkervaring op bij een erkend leerbedrijf. Afhankelijk van je werkervaring en vooropleiding kun je in aanmerking komen voor een aangepast programma waardoor je sneller je diploma kunt behalen. Dit wordt tijdens het vrijblijvende en gratis intakegesprek met je besproken. Meer informatie over het (verschil in) aantal lesdagen en werkuren/stage per leerweg.

Toelating

Minimaal diploma entree, diploma lbo, vbo, vmbo, mavo basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg of een gelijkwaardig diploma of een overgangsbewijs naar 4 havoHeb je geen toereikende vooropleiding, dan adviseren we je tijdens het intakegesprek over je mogelijkheden. De opleiding start bij voldoende deelname.

Examen

Je maakt verschillende examens in zowel theorie als praktijk. Daarnaast maak je de (landelijke) examens taal en rekenen en voldoe je aan de inspanningsverplichting voor het onderdeel loopbaan en burgerschap.

Student en begeleider

Stage / werkplek

Je zorgt zelf voor een erkende stage of werkplek om werkervaring (Beroepspraktijkvorming) op te doen. Als je al een werkgever hebt, zijn daar soms mogelijkheden. Informeer hiernaar tijdens het intakegesprek.

Diploma

Als je alle onderdelen goed hebt doorlopen en voldoet aan alle exameneisen, ontvang je het mbo-diploma Logistiek medewerker op niveau 2.

Werken

Je kunt aan de slag in een magazijn van een groothandel, transportbedrijf, distributiecentrum of fabriek. Op www.kansopwerk.nl vind je de kans op werk per opleiding.

Kosten

 BBLBOL
Scholingskosten€ 240,00€ 1.168,00
Lesmateriaalexclusiefexclusief
Examenkosteninclusiefinclusief
Totaalprijs (bij betaling ineens)€ 240,00€ 1.168,00
BTWvrijgesteldvrijgesteld
Bijkomende kostencirca € 350,00circa € 350,00
BBL

De scholingskosten betreffen een richtprijs per opleidingsjaar. Bijkomende kosten zijn niet bij de totaalprijs inbegrepen. Dit betreffen kosten voor het lesmateriaal, zoals boeken, dat je dient aan te schaffen.

BOL

De scholingskosten betreffen het jaarlijkse lesgeld dat je voor een mbo-opleiding moet betalen aan DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs) als je op 1 augustus 18 jaar of ouder bent. Bijkomende kosten zijn niet bij de totaalprijs inbegrepen. Dit betreffen kosten voor het lesmateriaal, zoals boeken, dat je dient aan te schaffen. Tevens kan een bijdrage worden gevraagd voor bijvoorbeeld een excursie of een werkweek.

Meer over kosten in het mbo

Startdata

BBL Leeuwarden november 2019
BBL Drachten nader te bepalen
BBL Emmeloord nader te bepalen
BBL Leeuwarden februari 2020
BOL Drachten nader te bepalen

Vergelijkbare opleidingen

Contact

Pietsje

Al je vragen kun je aan ons stellen via:

Telefoon
058-233 99 66