kantoor
Volwassenen

SEU professional uitzendbranche

Voor volwassenen

Wil jij je verdiepen in de wet- en regelgeving op het gebied van de uitzendbranche om werkzoekenden en bedrijven met deze kennis bij te staan in het zoeken van werk en werknemers? Dan is deze training echt iets voor jou.

Een intercedent bemiddelt tussen mensen die werk zoeken en bedrijven die vacatures uit hebben staan. Het werven van potentiële opdrachtgevers en uitzendkrachten is ook een onderdeel van het werk van een intercedent. Vaak werken intercedenten voor uitzendbureaus. Het is belangrijk dat een intercedent de juiste informatie aan zowel de uitzendkrachten als de inlenende bedrijven doorgeeft. Mensenkennis om ervoor te zorgen dat de juiste persoon bij het juiste bedrijf terecht komt, is een belangrijke competentie.

In deze cursus verdiep je je in de werkzaamheden bij een uitzendbureau of een HR-afdeling. Je leert hoe een cao tot stand komt en wat de cao betekent voor de werkgever en de werknemer. Je doet specialistische kennis op van relevante wetgeving als de WAB en de AVG. De inhoud van deze cursus is afgestemd op de toetstermen van de SEU (Stichting Examens Uitzendbranche). Het SEU-diploma staat in de uitzendbranche hoog aangeschreven.

Duur
3 dagdelen en online zelfstudie
Leerweg
Keuzedeel
Locatie(s)
Leeuwarden
Lesmoment
ochtend, middag, zelfstudie (e-learning)
Kosten
Scholingskosten € 200,00
Eerstvolgende startdatum
Leeuwarden jan-23

Studielast

Studieduur3 dagdelen en online zelfstudie
Leeruren2,5 lesuren per dagdeel en circa 15-20 uur zelfstudie per week
Lesmomentwoensdag

Een deel van de lesstof wordt via een E-learning aangeboden. 

Toelating

Er zijn geen specifieke toelatingseisen van toepassing.

Examen

Deze training bereidt je voor op het examen SEU/Uitzendprofessional (ABU-CAO) van de Stichting Examens Uitzendbranche (SEU)Je dient het examen zelf aan te vragen en de kosten zijn niet bij de totaalprijs inbegrepen.

Diploma

Als je het examen met voldoende resultaat afsluit, ontvang je het diploma SEU/Uitzendprofessional (ABU-CAO). Het SEU diploma is een onafhankelijk bewijs van jouw vakkennis en een gewaardeerd diploma in de flexbranche én daarbuiten.

Kosten

Scholingskosten€ 200,00
Lesmateriaalexclusief
Examenkostenexclusief
Prijs (bij betaling 1x)€ 200,00
BTWvrijgesteld

De bijkomende kosten, zoals lesmateriaal en examens zijn niet bij de totaalprijs inbegrepen. Als je al in het bezit bent van lesmateriaal, hoef je dit niet nogmaals aan te schaffen. Je hebt een laptop nodig om te werken in onze digitale omgeving.

Subsidies voor deze opleiding
Subsidie: Praktijkleren in het mbo
Subsidie: Doorzaam voor uitzendkrachten
Subsidie: Voucherregeling ondernemerschap Flevoland
Subsidie: Werktuig PPO
Subsidie: Ontwikkelfonds groei vooruit
Subsidie: Opleidings- en Ontwikkelfondsen

Check hier alle subsidiemogelijkheden


Startdata

Leeuwarden
jan-23 Inschrijven

Contact

Pietsje

Al je vragen kun je aan ons stellen via:

Telefoon nr.

Veelgestelde vragen volwassenen

Ons onderwijs wordt zó ingericht dat de begeleiding aansluit bij je leerbehoefte. We willen een zo goed mogelijk beeld krijgen van jouw wensen en mogelijkheden. Daarom hebben wij een uitgebreide en zorgvuldige voorlichting en kennismaking. Wij zetten ruimschoots in op persoonlijke studieloopbaanbegeleiding en begeleiding bij beroepspraktijkvorming (stage). Daarnaast kan je gebruik maken van allerlei faciliteiten, zoals extra ondersteuning vanuit het taal- en rekencentrum.

Nee, ROC Friese Poort geeft geen baangarantie wanneer je je diploma hebt behaald. Na het behalen van je diploma ben je wel interessanter geworden voor de arbeidsmarkt en daarmee heb je je kans op een baan vergroot.

Je kunt een kopie van je diploma opvragen via het opleidingsinstituut waar jij je diploma hebt behaald óf je kunt bij Duo een verklaring aanvragen.

Open Dag voor alle opleidingen

Vrijdag 27 januari 2023
15.00 - 20.00 uur
Alle locaties

Zaterdag 28 januari 2023
09.30 - 12.30 uur
Alleen locatie Urk

Infodag voor alle opleidingen

Woensdag 15 maart 2023
16.00 - 20.00 uur
Locaties nader te bepalen

Woensdag 7 juni 2023
18.00 - 20.00 uur
Locaties nader te bepalen

Woensdag 30 augustus 2023
18.00 - 20.00 uur
Locaties nader te bepalen

Beleefdagen

Oktober 2022 - maart 2023
Alle locaties