Persoonlijk profileren

Voor volwassenen
Persoonlijk profileren
Crebo K0877

Word je bewust van je talenten en drijfveren. Leer je kwaliteiten beter en bewuster inzetten, overtuigen en beter samenwerken. Door jouw unieke combinatie van talenten, ervaringen en kwaliteiten zichtbaar te maken, ontwikkel je jezelf als een onderscheidende persoonlijkheid. Je haalt sneller je doelen en bent succesvoller.

Duur
40 tot 80 uur
Leerweg
Keuzedeel, Cursus / training
Locatie(s)
Incompany, Online/zelfstudie
Lesmoment
zelfstudie (e-learning)
Kosten
Scholingskosten € 350,00
Eerstvolgende startdatum
op elk moment Drachten

Stages

Inhoud

Je gaat aan de slag met je eigen profiel: je onderzoekt jezelf, je eigenschappen en talenten en hoe je deze kunt inzetten ten behoeve van de samenleving in een maatschappelijk project. Je werkt samen met een team aan de voorbereiding en de uitvoering van het project. Je doet verslag in je portfolio document.

De volgende werkprocessen worden behandeld:

  1. Onderzoek jezelf
  2. Verkent de ontwikkelingen in de eigen werkomgeving en zijn/haar mogelijkheden hierin
  3. Samenwerken en een gezamenlijke maatschappelijke bijdrage leveren

Aan je zelfstudietraject wordt een docent/coach gekoppeld aan wie je vragen kunt stellen en hij/zij neemt het examen af.

Dit is een keuzedeel. Hiermee vergroot jij je mogelijkheden op de arbeidsmarkt en je zorgt voor een betere doorstroming naar een eventuele vervolgopleiding. Keuzedelen zijn ook geschikt voor bijscholing van werknemers. Meer informatie over dit keuzedeel.

Studielast

Studieduur: 40-80 uur plus de uren die je besteedt aan het maatschappelijke project (te besteden uren/dagen zijn afhankelijk van het project).

Toelating

Voor deze cursus is een werk- en denkniveau mbo niveau 3/4 nodig. Het betreft een keuzedeel voor mbo-niveau 3/4. Er zijn minimaal 3 deelnemers vereist voor de uitvoering van het maatschappelijke project (werkproces 3).

Examen

Het examen is de presentatie van je portfolio aan je docent/coach.

Diploma

Als je het examen met voldoende resultaat afsluit, ontvang je een certificaat van ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen.

Kosten

Scholingskosten€ 350,00
Lesmateriaalinclusief
Examenkosteninclusief
Prijs (bij betaling 1x)€ 350,00
BTWvrijgesteld

Je hebt een laptop nodig om te werken in onze digitale omgeving.

Startdata

Ervaringen van onze studenten

Veelgestelde vragen volwassenen

Veelgestelde vragen volwassenen

  • Ons onderwijs wordt zó ingericht dat de begeleiding aansluit bij je leerbehoefte. We willen een zo goed mogelijk beeld krijgen van jouw wensen en mogelijkheden. Daarom hebben wij een uitgebreide en zorgvuldige voorlichting en intake. Wij zetten ruimschoots in op persoonlijke studieloopbaanbegeleiding en begeleiding bij beroepspraktijkvorming (stage). Daarnaast kan je gebruik maken van allerlei faciliteiten, zoals extra ondersteuning vanuit het taal- en rekencentrum.

  • Nee, ROC Friese Poort geeft geen baangarantie wanneer je je diploma hebt behaald. Na het behalen van je diploma ben je wel interessanter geworden voor de arbeidsmarkt en daarmee heb je je kans op een baan vergroot.

Contact

Pietsje

Al je vragen kun je aan ons stellen via:

Telefoon nr.