Communicatie
Volwassenen
i Dit scholingstraject komt in aanmerking voor STAP-budget. Check of jij in aanmerking komt voor de aanvraag en meld je dan eerst bij ons aan. Vink in de laatste stap van je aanmelding bij subsidie STAP-budget aan. Je ontvangt na je aanmeldingsbevestiging van ons een STAP-aanmeldbewijs. Daarmee vraag je in het betreffende tijdvak STAP-budget aan. Met STAP-budget

Online marketing (verdieping)

Voor volwassenen

Crebo K1104

Je wordt opgeleid om de online zichtbaarheid van een organisatie te vergroten door de inzet van online marketingactiviteiten. Drie thema’s staan hierin centraal: content marketing, zoekmachine marketing en social media marketing. Naast de theorie ga je ook praktisch aan de slag. Je gaat onder andere een infographic maken, een blogartikel schrijven en een eigen podcast opnemen. De kennis, vaardigheden en tools die je bij dit keuzedeel krijgt aangereikt kun je direct toepassen in de praktijk.

Voor het volgen van deze cursus dien je eerst de cursus ‘Online marketing en het toepassen van E-commerce' te hebben afgerond met een voldoende. Daarnaast sluit deze cursus aan op de inhoud van het examen NIMA A1 Online Marketing examen. Dit NIMA examen maakt overigens geen deel uit van de cursus.

Duur
40 uur
Leerweg
Keuzedeel, Cursus / training
Locatie(s)
Drachten, Incompany
Lesmoment
ochtend, middag
Kosten
Scholingskosten € 900,00
Eerstvolgende startdatum
Drachten sep-23

Studielast

Leeruren:40 lesuren (20 dagen) en circa 1 uur zelfstudie per week
Lesmoment:Nader te bepalen

Bij in-company trajecten wordt het lesmoment in samenspraak met de organisatie bepaald.

Toelating

Start bij voldoende deelname. Je hebt de cursus online marketing en toepassen van e-commerce gevolgd en met een voldoende afgerond.

Examen

Een presentatie van je portfolio

Stage/werkplek

Stage/werkplek

Niet verplicht wel gewenst

Diploma

Als je de cursus en het examen met voldoende resultaat afsluit ontvang je een certificaat van ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen.

Startdata

Drachten
sep-23 Inschrijven

Contact

Pietsje

Al je vragen kun je aan ons stellen via:

Telefoon nr.

Veelgestelde vragen volwassenen

Ons onderwijs wordt zó ingericht dat de begeleiding aansluit bij je leerbehoefte. We willen een zo goed mogelijk beeld krijgen van jouw wensen en mogelijkheden. Daarom hebben wij een uitgebreide en zorgvuldige voorlichting en kennismaking. Wij zetten ruimschoots in op persoonlijke studieloopbaanbegeleiding en begeleiding bij beroepspraktijkvorming (stage). Daarnaast kan je gebruik maken van allerlei faciliteiten, zoals extra ondersteuning vanuit het taal- en rekencentrum.

Nee, ROC Friese Poort geeft geen baangarantie wanneer je je diploma hebt behaald. Na het behalen van je diploma ben je wel interessanter geworden voor de arbeidsmarkt en daarmee heb je je kans op een baan vergroot.

Je kunt een kopie van je diploma opvragen via het opleidingsinstituut waar jij je diploma hebt behaald óf je kunt bij Duo een verklaring aanvragen.

Open Dag voor alle opleidingen

Vrijdag 27 januari 2023
15.00 - 20.00 uur
Alle locaties

Zaterdag 28 januari 2023
09.30 - 12.30 uur
Alleen locatie Urk

Infodag voor alle opleidingen

Woensdag 15 maart 2023
16.00 - 20.00 uur
Locaties nader te bepalen

Woensdag 7 juni 2023
18.00 - 20.00 uur
Locaties nader te bepalen

Woensdag 30 augustus 2023
18.00 - 20.00 uur
Locaties nader te bepalen

Beleefdagen

Oktober 2022 - maart 2023
Alle locaties