Volwassenen
Volwassenen

Fysieke weerbaarheid

Maatwerktraject voor organisaties

Kun je in jouw werk te maken krijgen met agressief gedrag? In deze training leer je conflictoplossend te communiceren en waar nodig, fysiek te reageren.

Uitgangspunten voor de training zijn de bestaande protocollen van jouw organisatie. Tegelijkertijd kun je je eigen leerwensen inbrengen. Hierdoor sluit de training zo goed mogelijk aan op je persoonlijke werksituatie. Afhankelijk van de organisatiebehoefte, bestaat de training uit vier tot zes dagdelen.

Onderwerpen die aanbod zullen komen in deze training zijn o.a. theorie groepsdynamica, praktische trainingen (verdedigen, opbrenggrepen) uitbreiden van vaardigheden en basistechnieken stoten en trappen, eigen ervaringen en emoties die bij fysiek ingrijpen een rol spelen en het verwerken van de opgedane ervaringen in relatie met de theorie. Tevens wordt aandacht besteed aan het handelen binnen wettelijke kaders en collegiale opvang.

Duur
4-6 dagdelen
Leerweg
Cursus / training
Locatie(s)
Incompany
Lesmoment
ochtend, middag, avond
Kosten
Scholingskosten maatwerk
Eerstvolgende startdatum
Incompany incompany (in overleg)

Studielast

Studielast:4 tot 6 dagdelen
Lesmoment: in overleg met de organisatie

Toelating

De training wordt aangeboden als maatwerktraject voor organisaties. Vanaf tien cursisten kan de training ook in-company worden verzorgd. Individuele instroom is helaas niet mogelijk.

Examen

Er vindt geen examen plaats.

Diploma

Je ontvangt een bewijs van deelname van ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen.

Startdata

Incompany
incompany (in overleg) Inschrijven

Gerelateerde opleidingen

Contact

Pietsje

Al je vragen kun je aan ons stellen via:

Telefoon nr.

Veelgestelde vragen volwassenen

Ons onderwijs wordt zó ingericht dat de begeleiding aansluit bij je leerbehoefte. We willen een zo goed mogelijk beeld krijgen van jouw wensen en mogelijkheden. Daarom hebben wij een uitgebreide en zorgvuldige voorlichting en kennismaking. Wij zetten ruimschoots in op persoonlijke studieloopbaanbegeleiding en begeleiding bij beroepspraktijkvorming (stage). Daarnaast kan je gebruik maken van allerlei faciliteiten, zoals extra ondersteuning vanuit het taal- en rekencentrum.

Er is geen leeftijdsgrens aan werken in de zorg. Voor een baan in de zorg ben je nooit te oud. Veel zorgvragers vinden een ‘ervaren’ medewerker juist prettig. Wel moet je lichamelijke gezondheid het toelaten om te werken in de zorg.

Nee, ROC Friese Poort geeft geen baangarantie wanneer je je diploma hebt behaald. Na het behalen van je diploma ben je wel interessanter geworden voor de arbeidsmarkt en daarmee heb je je kans op een baan vergroot.

We bereiden ons graag voor op je komst, want we vinden het belangrijk dat je de opleiding kiest die bij jou past. Daarom vragen we je om je van te voren aan te melden. Je ontvangt na aanmelding een QR-code in je mail die we scannen bij binnenkomst. Zo blijven we ook na je bezoek in contact en informeren we je over toekomstige voorlichtingen.

Aanmelden