Communicatie

Voor volwassenen

Communicatie

Wil je als organisatie je medewerkers trainen in effectiever communiceren? Bijvoorbeeld met collega’s, klanten of cliënten? Organisaties kunnen bij ons terecht voor diverse communicatietrainingen die op maat kunnen worden gemaakt. Naast trainingen als klantgericht communiceren, effectief communiceren en timemanagement kun je ook je medewerkers laten scholen hoe om te gaan met ongewenst gedrag, zoals agressie.

Al deze trainingen zorgen ervoor dat je medewerkers hun werk effectiever kunnen doen en met meer plezier.

Opleidingen en cursussen

Heeft jouw organisatie behoefte aan een op maat gemaakte korte communicatiecursus? Wij verzorgen regelmatig in-company cursussen voor een groep medewerkers op locatie. De cursussen worden afgestemd op het niveau en de mogelijkheden van de medewerkers en op de specifieke wensen van de organisatie. ROC Friese Poort heeft veel ervaring met  vakspecifieke cursussen voor organisaties en instellingen in de Zorg en Welzijn.

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs.

MBO-opleidingen

In deze richting bieden we binnen het volwassenenonderwijs momenteel geen mbo-opleidingen aan.

Brancheopleidingen en cursussen

Agenda

Schrijf je in voor de nieuwsbrief volwassenenonderwijs

Contact

Pietsje

Al je vragen kun je aan ons stellen via:

Telefoon nr.

Veelgestelde vragen

  • Wil je een (erkend) diploma behalen, je verder specialiseren binnen je huidige functie of ben je op zoek naar een leuke cursus én doe je dit bij voorkeur in de avonduren? Verschillende cursussen, trainingen en opleidingen worden in de avonduren gegeven. Bekijk hier alle avond-opleidingen en -cursussen.

  • Ons onderwijs wordt zó ingericht dat de begeleiding aansluit bij je leerbehoefte. We willen een zo goed mogelijk beeld krijgen van jouw wensen en mogelijkheden. Daarom hebben wij een uitgebreide en zorgvuldige voorlichting en kennismaking. Wij zetten ruimschoots in op persoonlijke studieloopbaanbegeleiding en begeleiding bij beroepspraktijkvorming (stage). Daarnaast kan je gebruik maken van allerlei faciliteiten, zoals extra ondersteuning vanuit het taal- en rekencentrum.

  • Ja, wij verlenen scholing op maat. Dit kan ook in-company, Neem voor meer informatie contact op met een opleidingsadviseur.

  • ​​​​​​Op de website van ROC Friese Poort staat bij een aantal opleidingen dat ze zijn aangemerkt als kansberoep. Dit betekent dat het de verwachting is dat je met het behalen van het betreffende diploma meer kans hebt om een baan in die richting te vinden. Op onze website tref je een lijst aan met de kansberoepenlijst (link website) van dit moment.

Adviesgesprek aanvragen