0900 8 996 996
(normaal tarief)

Routeplanner - geeft koers aan je leven

Training op maat voor volwassenen

Haal jij het beste uit jezelf? 
De essentie van persoonlijke verantwoordelijkheid is dat je slim gebruik maakt van de kansen en uitdagingen die het leven biedt, in plaats van wachten op geluk of andere mensen die de keuzes voor je maken. 

Daarom kies je voor ROC Friese Poort

 • Versneld en meerdere startmomenten
 • Goed te combineren met werk en/of gezin
 • Professioneel, klassikaal onderwijs
 • Persoonlijke begeleiding

In het kort

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen alles in zich heeft om het beste uit zichzelf te halen. De vraag is alleen: hoe doe je dat? Hoe kun je in je werk en in het dagelijks leven laten zien wat je kunt en daarmee succesvol zijn? 

Eigenaarschap, verantwoordelijkheid nemen, koers bepalen, regie nemen, ondernemend zijn, het zijn allemaal eigenschappen die van belang zijn om succesvol te zijn in het werken en leven in de 21e eeuw. Het effect van Routeplanner is dat je gaat nadenken over jezelf, richting bepaalt en keuzes maaks in je eigen leven en loopbaan. Routeplanner stimuleert je dat je je als regisseur van je eigen leven opstelt en ondernemend gedrag toont. Het resultaat is dat je je voortdurend blijft ontwikkelen tot betrokken professional, die in staat is met veranderingen mee te bewegen. 

Het is steeds belangrijker dat je je als aankomend medewerker persoonlijk ontwikkelt en naast vakvaardigheden, vaardigheden als zelfregulering en sociaal vermogen beheerst.

 

Meld je direct aan voor deze opleiding
Soort traject:
cursus / training
Duur:Info
in overleg
Lesmoment:
Avond
Overdag
Startdatum: in overleg
Opleidingscode:
68034
Vestigingen:

Je voelt je thuis bij ROC Friese Poort

Alle aandacht voor jou
Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Zowel bij je opleidingskeuze, maar ook bij de begeleiding tijdens je opleiding. Met vestigingen in Emmeloord, Dokkum, Drachten, Leeuwarden, Sneek en Urk is er altijd een vestiging bij jou in de buurt. Ons uitgangspunt is dat je met plezier je opleiding volgt en deze met goed resultaat kunt afronden. Daarom hebben we ons aanbod zoveel mogelijk op jou afgestemd. 

 

Inhoud

In deze training leer je veel over jezelf, de ander en de wereld om je heen. Je krijgt inzicht in wie je bent, wat je belangrijk vindt en hoe je regie kunnen nemen in je eigen leven. Het biedt tal van handvaten om in de huidige, snel veranderende, maatschappij succesvol te zijn in je werk en maatschappij als geheel. Je traint vaardigheden waarmee jij, als volwaardig vakman/-vrouw, goed voorbereid bent op de professionele arbeidsmarkt en de wereld van vandaag, morgen en overmorgen. 

De inhoud en duur van de training wordt op maat gemaakt in overleg met de opdrachtgever. Het hoofdaccent ligt op zelfregulering en ondernemendheid. Daarnaast komen de volgende thema's aan bod: leren, creativiteit, kritisch denken, probleemoplossend vermogen, samenwerken, communiceren, sociale en culturele vaardigheden en mediawijsheid.

 • Accepteren van persoonlijke verantwoordelijkheid
 • Regie nemen door je op te stellen als regisseur
 • De keuzes van een succesvolle medewerker
 • Overtuigingen en gewoonten 

Studiebelasting

De inhoud en de duur van de training wordt in overleg met de opdrachtgever bepaald. Dit kan bijvoorbeeld 2 tot 5 dagdelen zijn. Houdt ook rekening met 1 uur voorbereiding. 

Toelating

Voor deze training hoef je niet te voldoen aan minimale instroomeisen. Om het maximale rendement uit de training te halen, raden wij je aan de docent aan het begin van de training een korte cv te overhandigen met daarin:

 • je vooropleiding
 • vanuit welke bedrijfstak je afkomstig bent
 • korte omschrijving van je ervaring
 • motivatie voor deelname
 • doel van de training
 • persoonlijke leerdoelen
 • je e-mailadres

Examen

De training heeft geen afsluitend examen.

Diploma

Indien gewenst ontvang je na afloop een bewijs van deelname van ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen.

Kosten

Totaalprijs (bij betaling ineens):
maatwerk

Prijzen voor deze training zijn op aanvraag. Vraag ons naar een vrijblijvende prijsopgave.
 

Veelgestelde vragen

Meer veelgestelde vragen

Contact

Volwassenenonderwijs
ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen
Telefoon: 058 - 233 99 66
E-mail: volwassenen@rocfriesepoort.nl

Of neem, namens je organisatie, contact op met onze opleidingsadviseurs.
Bezoekadres: Anne Wadmanwei 6 , 8914 BD Leeuwarden

  

Nieuws

Misschien ook interessant

Twijfel je over deze opleiding? Wil je weten wat je nog meer zou kunnen gaan doen? We hebben genoeg opleidingen in dezelfde studierichting!