Terug

Studenten strijden tijdens voorrondes Skills Heroes

dinsdag 20 oktober 2020

Op de verschillende vestigingen vond dinsdag 20 oktober de voorrondes van Skills Heroes plaats. In meerdere vakgebieden werd bepaald wie zich de beste van ROC Friese Poort mag noemen. Van verpleegkundige tot kok en van meubelmaker tot verkoper. De strijd was zowel in real life als online. 

 

Overhandiging prijzen

Op de verschillende vestigingen vond dinsdag 20 oktober de voorrondes van Skills Heroes plaats. In meerdere vakgebieden werd bepaald wie zich de beste van ROC Friese Poort mag noemen. Van verpleegkundige tot kok en van meubelmaker tot verkoper. De strijd was zowel in real life als online. 

Studenten die zich vandaag als winnaar van ROC Friese Poort kroonden doen mee aan Skills The Finals. Dit zijn de nationale kampioenschappen vakwedstrijden. Dit evenement wordt in maart 2021 verspreid over heel Nederland georganiseerd. 

De afgelopen editie van Skills The Finals was een groot feest. ROC Friese Poort was medeorganisator en gastheer van dit event en eindige bovenaan in het medailleklassement. Winnaar van Skills The Finals 2021 maken kans om naar het wereldkampioenschap in Shanghai te gaan om daar hun kunsten te vertonen tegen andere landen. 

 

Guus Koetsier

Horeca

Retail

Bediening

IG

ig winnaar