STAR Awards 2023

STAR Awards

Het is zover: de finalisten van de STAR Awards zijn bekend! Nu breekt er voor de finalisten een spannende tijd aan, want wie gaat er uiteindelijk met de winst vandoor? 

Stem t/m 4 april op jouw favoriete ambassadeur, (meest duurzame) project, docent of BPV-bedrijf en bepaal wie de STAR Awards winnen.

Klik op onderstaande categorieën om meer te weten over de finalisten en je stem uit te brengen.

Stemmen Ambassadeur van het jaar

Lees meer Bijzonder verhaal

Stemmen Docent van het jaar

Stemmen Meest duurzame project

Stemmen BPV-bedrijf van het jaar

Stemmen Project van het jaar

Over de STAR Awards

ROC Friese Poort organiseert jaarlijks de STAR Awards. Bij een aantal categorieën gaan de winnaars van de STAR Awards door naar een regionale of landelijke verkiezing. Dit is het geval bij de volgende categorieën: 

  • Ambassadeur van het jaar. De winnaar gaat door naar de verkiezing landelijke ambassadeur mbo.
  • Project van het jaar. De winnaar wordt genomineerd voor de LC Awards. Daarnaast worden er in deze categorie twee wildcards uitgereikt die ook doorgaan naar de LC Awards. 
  • BPV-bedrijf van het jaar. De winnaar wordt ingeschreven voor het beste leerbedrijf/praktijkopleider van Nederland. 
  • Docent van het jaar. De winnaar gaat door naar de landelijke Leraar van het jaar verkiezing.

Data

  1. Nomineren. Er zijn zes categorieën waarvoor je uitblinkende studenten, docenten en/of BPV-bedrijven van ROC Friese Poort kunt nomineren. Dit doe je door per categorie een formulier in te vullen. Nomineren kan t/m dinsdag 31 januari 2023.
  2. Bekendmaking finalisten. Uit alle binnengekomen nominaties selecteert een deskundige jury vanuit ROC Friese Poort drie tot vijf finalisten per categorie. 
  3. Stemmen op finalisten. Wie van de finalisten wint er per categorie een STAR Award? Jij kan het bepalen door je stem uit te brengen. 
  4. Uitreiking. De grote uitreikingsavond is op dinsdag 4 april. Tijdens deze avond gaan de finalisten in gesprek met de jury. De stemmen van de jury bepalen samen met de publieksstemmen wie de winnaar per categorie wordt.