0900 8 996 996
(normaal tarief)

ROC Friese Poort STAR Awards 2017

Bedankt voor alle nominaties en stemmen voor de STAR Awards!

Stem op jouw STAR!
Op 27 maart hebben we de finalisten bekend gemaakt. Die dag kwamen onze finalisten met een limousine op de vestiging, waar ze feestelijk werden onthaald. Tot en met 6 april kon je stemmen op de favoriet van jouw keuze. Dat is massaal gedaan met meer dan 6500 stemmen. De publieksstemmen tellen voor 50% mee in het eindoordeel. De andere helft bepaald een jury op 11 april. 

Uitreiking op 11 april 2017
De uitreiking van de STAR Awards is een feestelijke avond met onder andere een foodtruckfestival en demontstraties van verschillende opleidingen. Jan Versteegh presenteert de uitreiking van de Awards en O’G3NE verzorgt een slotoptreden.

Ben jij student of medewerker van ROC Friese Poort en wil jij er op 11 april sowieso bij zijn? Dat snappen wij helemaal. Daarom hebben we tickets beschikbaar voor zowel medewerkers als studenten. Je ontvangt binnenkort op je ROC Friese Poort email de uitnodiging. Zorg er dus voor dat je zo snel mogelijk dit ticket bemachtigt, want vol is vol.

Gewonnen en dan?
De winnaars van de STAR Awards ontvangen allemaal een unieke award en natuurlijk eeuwige roem. Tevens dingen de winnaars van een aantal categorieën automatisch mee naar een regionale of landelijke verkiezing:

  • Het winnende studentenproject wordt namens ROC Friese Poort genomineerd voor de LC Awards 2017. Tevens worden er in deze categorie 2 wildcards uitgereikt voor deelname aan de LC Awards.
  • De STAR met een uitblinkende stage gaat door naar het landelijke Uitblinkersgala georganiseerd door de mbo-raad.
  • De winnende docent strijdt mee om de landelijke titel ‘Leraar van het jaar’.
  • Het beste stagebedrijf wordt ingeschreven voor de Beste leerbedrijf/praktijkopleider van Nederland verkiezing.