STAR Awards 2020

De finalisten zijn bekend, stem op jouw favoriet!

STAR Awards 2020De finalisten zijn bekend! Stem op jouw favoriet! 
De finalisten van de STAR Awards 2020 zijn bekend! De STAR Awards is de verkiezing waarbij uitblinkende studenten, docenten en BPV-bedrijven van ROC Friese Poort in de schijnwerpers worden gezet. Wie weet schittert jouw STAR wel op het podium in Schouwburg De Lawei in Drachten.

De finalisten vind je via onderstaande categorieën. Hier kun je op jouw favoriet stemmen. Alle stemmen tellen voor 25% mee in de beoordeling van de jury. De jury ontmoet de finalisten tijdens de STAR Awards in Schouwburg De Lawei in Drachten. In de categorie Studenten met een bijzonder verhaal wordt niet gestemd. Tijdens de uitreiking staan deze drie winnaars naast Pip Pellens te schitteren op het podium van Schouwburg De Lawei in Drachten.

Richtlijnen volksgezondheid
Ook bij de STAR Awards geldt, wij houden de ontwikkelingen rondom de volksgezondheid in de gaten. De STAR Awards zijn vooralsnog uitgesteld naar een nog nader te bepalen datum. De nieuwe en definitieve datum wordt zo spoedig mogelijk gecommuniceerd.

Uitreiking
De STAR Awards worden in een wervelende show uitgereikt. Pip Pellens presenteert de avond. De studenten Horeca en Hospitality Management nemen je vanaf 17.30 uur mee op een culinaire city trip door Amerika. Je wordt onthaald op de rode loper van Los Angeles. Via New York en haar typische streetfood, starten we om 19.00 uur de awardshow. Onze studenten Podium- en evenemententechniek regelen het licht en geluid tijdens deze feestelijke uitreiking. We sluiten de avond gezellig af in Las Vegas. De neonlichten treden je tegemoet en alles is over de top.

Wil je er bij zijn? Houd onze social media in de gaten.

What happens in Vegas stays in Vegas!