0900 8 996 996
(normaal tarief)

ROC Friese Poort STAR Awards 2017

Nomineer tot en met 2 maart 2017 jouw STAR

De STAR Awards komen er aan! De verkiezing waarbij uitblinkende studenten, docenten en BPV-bedrijven van ROC Friese Poort in de schijnwerpers worden gezet. Wie verdient volgens jou een award?

Nomineer tot en met 2 maar 2017 jouw STAR. Wie weet schittert jouw STAR 11 april 2017 wel op het podium in Stadsschouwburg de Harmonie te Leeuwarden. 

Hoe nomineer je?
Kies de categorie waarin je jouw STAR wilt nomineren:

Vul alle invoervelden in en omschrijf duidelijk waarom deze persoon voor jou een STAR is. Je mag uiteraard meerdere studenten, docenten of bedrijven nomineren!

Genomineerd en dan?
Uit alle nominaties selecteert de jury 3 kandidaten per categorie. Behalve voor de categorie 'Student met een uitstekend project'. In deze categorie worden vijf finalisten geselecteerd. Op 27 maart 2017 maken we bekend welke genomineerden doorgaan naar de grootse finale. Je kunt vanaf die datum stemmen via onze website. De feestelijke uitreiking van de STAR Awards is op 11 april 2017 in Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden. Alle stemmen tellen voor 50% mee in de beoordeling van de jury. Het publiek kiest de winnaar van de categorie 'Student met een bijzonder verhaal'. De presentatie van de STAR Awards uitreiking is in handen van Jan Versteegh. De avond wordt feestelijk afgesloten met een slotoptreden van O'G3NE. Deze meidengroep won in 2014 The Voice of Holland en vertegenwoordigt in mei 2017 ons land bij het Eurovisie Songfestival.

Wil je erbij zijn? Houd onze social media in de gaten voor de tickets.

Gewonnen en dan?
De winnaars van de STAR Awards ontvangen allemaal een unieke award en natuurlijk eeuwige roem. Tevens dingen de winnaars van een aantal categorieën automatisch mee naar een regionale of landelijke verkiezing:

  • Het winnende studentenproject wordt namens ROC Friese Poort genomineerd voor de LC Awards 2017. Tevens worden er in deze categorie 2 wildcards uitgereikt voor deelname aan de LC Awards.
  • De STAR met een uitblinkende stage gaat door naar het landelijke Uitblinkersgala georganiseerd door de mbo-raad.
  • De winnende docent strijdt mee om de landelijke titel ‘Leraar van het jaar’.
  • Het beste stagebedrijf wordt ingeschreven voor de Beste leerbedrijf/praktijkopleider van Nederland verkiezing.

Wie verdient volgens jou deze prijs? Nomineer!