STAR Awards

Nomineer jouw STAR!

De STAR Awards is de verkiezing waarbij uitblinkende studenten, docenten en BPV-bedrijven van ROC Friese Poort in de schijnwerpers worden gezet. Wie verdient volgens jou een award? 

Nomineer jouw STAR!

Van 22 november tot 25 januari kan er weer genomineerd worden in zes verschillende categorieën. Tijdens de STAR Awards gaan we op zoek naar talenten, toppers, uitblinkers, STARs, kanjers, pareltjes, je kunt ze verschillende namen geven, maar uiteindelijk gaat het allemaal over excellentie. Klik op een categorie om jouw STAR te nomineren!

Duurzaamheidsprijs
Met ingang van de STAR Awards 2021-2022 hebben we een nieuwe prijs: De duurzaamheidsprijs. Met deze prijs wil ROC Friese Poort duurzaamheid actief stimuleren. De prijs wordt op woensdag 13 april 2022 voor het eerst uitgereikt aan het meest duurzame project van onze studenten. 

Ambassadeur van het jaar 2021

Docent van het jaar 2021

BPV-bedrijf van het jaar

Beste project van het jaar 2021

Winnaars Bijzonder Verhaal

Duurzaamheidsprijs

Data uitreiking STAR Awards 2022

Noteer deze datum vast in je agenda: 13 april 2022

 

Vervolg

  1. De winnaar van de categorie ambassadeur van het jaar gaat door naar de verkiezing landelijke ambassadeur mbo.
  2. De winnaar van de categorie project van het jaar wordt genomineerd voor de LC Awards. Daarnaast worden er in deze categorie twee wildcards uitgereikt die ook doorgaan naar de LC Awards. De LC Awards is een initiatief van de Leeuwarder Courant. Het is een regionale verkiezing voor excellente projecten voor alle onderwijsinstellingen in de omgeving en vindt plaats in juni.
  3. De winnaar van de categorie BPV bedrijf van het jaar wordt ingeschreven voor het beste leerbedrijf/praktijkopleider van Nederland.
  4. De winnaar van de categorie docent van het jaar gaat door naar de landelijke Leraar van het jaar verkiezing.