STAR Awards 2019

Tijdens de STAR Awards gaan we op zoek naar talent. We hebben meer dan 300 nominaties ontvangen in de categorieën beste docent, beste stagebedrijf/-begeleider, uitblinkende stage, uitstekend project en studenten met een bijzonder verhaal. Iedereen bedankt voor het nomineren!

De finalisten zijn bekend! Stem op jouw favoriet!
Maandag 18 maart zijn de 17 finalisten bekend gemaakt. Je kunt niet meer stemmen. De stemmen worden meegenomen in de beoordeling voor de winnaar.

Hieronder vind je meer informatie over de STAR Awards.

Uitreiking

Op maandag 8 april reiken we in een wervelende awardshow de STAR Awards uit. Niemand minder dan Pip Pellens presenteert de avond in Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden. Zet 8 april dus alvast in je agenda. Vanaf 17.30 uur starten we met een gratis Aziatische foodmarket. Proef de lekkerste hapjes uit Vietnam, Japan of Korea. Studenten Horeca en Hospitality Management doen er alles aan om het jou naar de zin te maken. De STAR Awards is hét topevent van ROC Friese Poort, meer dan 100 studenten organiseren deze avond. Ook komt de schoolband optreden en is er een afterparty met een DJ!  Daarnaast zijn er studenten van Uiterlijke Verzorging aanwezig, laat je dus lekker verwennen deze dag! Je hebt een uitnodiging gekregen in jouw studenten- of medewerkersmail. In deze e-mail kan jij jouw ticket veiligstellen. Heb jij de uitnodiging niet gekregen, maar wil je er graag bij zijn? Mail dan naar stars@rocfriesepoort.nl.

Check de aftermovie van 2018, gemaakt door onze studenten van AV-producties.

 

Agenda

Agenda