STAR Awards 2020

Nomineer jouw STAR tot en met 14 februari!

De STAR Awards komt er weer aan! De verkiezing waarbij uitblinkende studenten, docenten, en BPV-bedrijven van ROC Friese Poort in de schijnwerpers worden gezet. WieSTAR Awards 2020 verdient volgens jou een award? 

Nomineer tot en met 14 februari jouw STAR en wie weet schittert jouw STAR 20 april 2020 wel op het podium in Schouwburg De Lawei in Drachten.  

Wat moet je doen?
Ga naar de categorie waarin jij jouw STAR wilt nomineren en vul het formulier in. Je mag uiteraard meerdere studenten, docenten, of bedrijven nomineren!

Hoe gaat het nu verder?

Tot en met 14 februari kun je een STAR nomineren. Op 23 maart 2020 maken we bekend welke genomineerden doorgaan naar de grootse finale. Je kunt vanaf die datum stemmen via onze website. Alle stemmen tellen voor 50% mee in de beoordeling van de jury. De jury ontmoet de finalisten op 20 april 2020 in Schouwburg De Lawei in Drachten. 's Avonds is er een feestelijke uitreiking van de STAR Awards. De presentatie van de uitreiking is in handen van Pip Pellens. 
 

Uitreiking

Op maandag 20 april 2020 reiken we in een wervelende awardshow de STAR Awards uit. Pip Pellens presenteert de avond. De studenten Horeca en Hospitality Management nemen je vanaf 17.30 uur mee op een culinaire city trip door Amerika. Je wordt onthaald op de rode loper van Los Angeles. Via New York en haar typische streetfood, starten we om 19.00 uur de awardshow. Onze studenten Podium- en evenemententechniek regelen het licht en geluid tijdens deze feestelijke uitreiking. We sluiten de avond gezellig af in Las Vegas. De neonlichten treden je tegemoet en alles is over de top. Wil je er bij zijn? Houd onze social media in de gaten. What happens in Vegas stays in Vegas