0900 8 996 996
(normaal tarief)

ROC Friese Poort STAR Awards 2017

De winnaars zijn bekend!

Stem op jouw STAR!
Op 27 maart maakten we de finalisten bekend. Die dag kwamen onze finalisten met een limousine op de vestiging, waar ze feestelijk werden onthaald. Tot en met 6 april kon je stemmen op de favoriet van jouw keuze. Dat is massaal gedaan met meer dan 6500 stemmen. De publieksstemmen telden voor 50% mee in het eindoordeel. De andere helft bepaalde een jury op 11 april. 

Uitreiking op 11 april 2017
Jan Versteegh, O'G3NE en Erben Wennemars maakten er een feestelijke avond van. Ook onze studenten speelden een belangrijke rol. Met het organiseren en verzorgen van de horeca middels een high tea en een streetfoodfestival met foodtrucks. Ook gaven ze workshops Uiterlijke verzorging en realiseerden ze het licht en geluid. Uiteindelijk was Stadsschouwburg de Harmonie volledig uitverkocht en zagen enthousiaste studenten, medewerkers en relaties van ROC Friese Poort wie er met de felbegeerde Awards vandoor gingen. 

De winnaars
Student(en) met een uitstekend project: Liane van der Werf, Middenkaderfunctionaris Bouw vestiging Emmeloord, ’t skûltsje (schuilhut).                     
Student met een uitblinkende stage: Maedeh Rahimi, Financieel administratief medewerker, vestiging Leeuwarden, stage bij O3.
Beste student uit het volwassenenonderwijs: Nahom Andebrhan Bereket, Inburgering/NT2, vestiging Leeuwarden.
Beste docent: Muriël Koopmans, docent Juridische administratieve dienstverlening, vestiging Leeuwarden.
Beste stagebedrijf/stagebegeleider: KBS De Reinbôge/Klaas Politiek, vestiging drachten.
Student met een bijzonder verhaal: Fowziya Amin Jeylani, Assistent dienstverlening en zorg, vestiging Leeuwarden.

Gewonnen en dan?
De winnaars van de STAR Awards ontvingen allemaal een unieke award en natuurlijk eeuwige roem. Tevens dingen de winnaars van een aantal categorieën automatisch mee naar een regionale of landelijke verkiezing: 

  • Het winnende studentenproject wordt namens ROC Friese Poort genomineerd voor de LC Awards 2017. Tevens worden er in deze categorie 2 wildcards uitgereikt voor deelname aan de LC Awards.
  • De STAR met een uitblinkende stage gaat door naar het landelijke Uitblinkersgala georganiseerd door de mbo-raad.
  • De winnende docent strijdt mee om de landelijke titel ‘Leraar van het jaar’.
  • Het beste stagebedrijf wordt ingeschreven voor de Beste leerbedrijf/praktijkopleider van Nederland verkiezing.