Sneek, Martiniplein

Onze vestiging in Sneek is het enige ROC in de regio Súdwest Fryslân. Als je hier woont, kun je dus dichtbij huis een leuke opleiding vinden. We hebben drie locaties waar we verschillende opleidingen aanbieden, op de Harste, het Martiniplein en de Eeltjebaasweg.


Parkeren locatie Martiniplein

Gratis parkeren kan op een gedeelte van het Veemarktplein. Ook in de Boschpleingarage is de eerste 24 uur gratis parkeren. 

Adres

Martiniplein 1
8601 EG Sneek

Postbus 184
8600 AD Sneek

Openingstijden

Werkdagen 08:00 - 17.00 uur


Diensten

School-restaurant
Bushalte
Gratis Wi-Fi
Kluisjes

Paragrafen

Neem alvast een kijkje in Sneek

Midden in het centrum van Sneek zit onze locatie Martiniplein. Dit is dé plek voor de opleidingen van Economie & Ondernemen. Een bruisende plek met de sfeer van het centrum, dichtbij bedrijven, winkels en een supermarkt. Hierdoor kun je makkelijk in een tussenuur de stad in. Doordat deze locatie zo dichtbij het centrum ligt, is het goed bereikbaar met het openbaar vervoer, fiets, scooter en auto. Er zijn voldoende (gratis) parkeerplekken in de buurt. 

Alles is net opnieuw ingericht waardoor er volop ruimte is voor het uitvoeren van projecten, opdrachten en om les te krijgen. Daarnaast zijn er op de gangen voldoende plekken om te studeren en wat natuurlijk niet kan ontbreken is een goed werkende WIFI. 

Even je hoofd leegmaken? Ook dat kan! In het gebouw is er namelijk ook een ruimte om te fitnessen. Of heb je juist zin in een potje ping-pongen? Dat kan ook! En mocht je behoefte hebben om wat te eten of te drinken, dan kun je terecht in de kantine voor wat lekkers. Hier kun je natuurlijk ook zitten tijdens de pauze of een tussenuur.  Op het Martiniplein hebben we ons eigen projectbureau ; Projectbureau LINK. Hier ga je tijdens je opleiding al aan de slag voor externe opdrachtgevers. Ook bij de andere opleidingen leer je veel in de praktijk.  Zo ben jij straks helemaal klaar voor die leuke, veelzijdige baan.

Ontdek Sneek

Bekijk alle jongerenopleidingen in Sneek

Bekijk alle volwassenenopleidingen in Sneek

Persoonlijke aandacht

Op onze school in Sneek hebben we veel persoonlijke aandacht voor jou. De sfeer is warm en gezellig. We luisteren naar je en zijn er om je te helpen. Je voelt je hier vast snel thuis.

Contactmomenten

Economie en Ondernemen

Meeloopdag
Sneek, Martiniplein
VMBO 4, HAVO en MBO
  • Medewerker evenementenorganisatie
Meld je aan