Schooljaar 2020-2021

Het schooljaar 2020-2021 ziet er anders uit dan eerdere schooljaren. 

>> Bekijk het filmpje met coronamaatregelen bij ROC Friese Poort

Binnen het mbo moeten we ons vooralsnog houden aan 1,5 meter afstand. Via deze pagina delen we actuele informatie over de coronamaatregelen gedurende het komend studiejaar 2020-2021.

 

Informatie voor eerstejaars

Na de zomer ben je met je mbo-opleiding begonnen en we vinden het leuk dat je voor ROC Friese Poort hebt gekozen. Een nieuwe school is best spannend, maar door de coronamaatregelen voor het mbo gaat het ook een bijzondere periode worden.

 

    Informatie voor huidige studenten

    We verwachten dat het opnieuw een bijzonder jaar gaat worden, waarin we elkaar minder op school kunnen ontmoeten. Laten we dus allemaal een beetje extra op elkaar letten en om elkaar denken. Samen kunnen we deze uitdaging aan.

    De verspreiding van het coronavirus roept vragen op bij (aankomende) studenten, ouder(s)/verzorger(s), medewerkers, bpv-bedrijven en andere betrokkenen over maatregelen bij ROC Friese Poort. We hebben de veelgestelde vragen en antwoorden per onderwerp voor je op een rijtje gezet. Deze informatie wordt steeds geactualiseerd als daar aanleiding voor is. Bijvoorbeeld als het RIVM of het ministerie van OCW richtlijnen aanpassen of aanscherpen. 

    Staat je vraag er niet tussen? Dan kun je ons bellen 0900 - 8 996 996 of mailen info@rocfriesepoort.nl.