Schoolbusiness

Voor al uw administratieve werkzaamheden

SchoolbusinessPromotiemateriaal ontwikkelen, verzorgen van mailings, een evenement mee helpen organiseren, uitvoeren van schriftelijke en telefonische enquêtes, uitwerken van notulen. Allemaal voorbeelden van werkzaamheden die SchoolBusiness voor u kan verzorgen. SchoolBusiness is een onderwijsleerbedrijf dat zich richt op administratieve ondersteuning in de bedrijfsadministratieve, commerciële en secretariële richtingen en het (mede)organiseren van evenementen.

Het onderwijsleerbedrijf voert voornamelijk werkzaamheden uit voor verenigingen en stichtingen. Doordat SchoolBusiness werkt met studenten, kunnen de kosten laag blijven.

Heeft u een opdracht voor SchoolBusiness? Meld u aan. Vervolgens vindt een kennismakingsgesprek en een opdrachtbespreking plaats. Daarna wordt de opdracht intern besproken en gekoppeld aan één of meerdere studenten.Zij zijn voor u het aanspreekpunt. De studenten voeren de opdracht uit. Uiteraard is er continu overleg tussen u en de studenten.

Is de opdracht afgerond, dan wordt het geleverde werk geëvalueerd met alle betrokkenen. Monitoring gebeurt gedurende het gehele proces door de manager van SchoolBusiness. Er is een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden:
1) De opdrachtgever blijft altijd eindverantwoordelijk;
2) De opdrachten moeten passen bij de opleiding en wat de studenten moeten leren;
3) Een opdracht kan geen zeer krappe deadline hebben in verband met het leerproces waarin studenten zich bevinden.

Adres en contact

Voor meer informatie of het aanbieden van werkzaamheden kunt u contact opnemen met onderwijsleerbedrijf SchoolBusiness.

Bezoekadres:
Espelerlaan 74
8302 DC EMMELOORD

Postadres:
Postbus 118
8300 AC EMMELOORD

Tel: 0527-634894 
E-mail: schoolbusiness@rocfriesepoort.nl