Terug

ROC Friese Poort start oriëntatietraining om kennis te maken met het vak docent en instructeur

donderdag 08 april 2021

Overweeg je een nieuwe stap in je carrière en spreekt het onderwijs jou aan? Wil jij je vakkennis graag delen met de vakmensen van de toekomst? Maar twijfel je nog of het vak docent of instructeur echt iets voor je is? Dan is de oriëntatietraining “Kennis maken met het vak docent en instructeur bij ROC Friese Poort” echt iets voor jou! De training wordt op 21 april en 18 mei aangeboden.

Mbo heeft vakmensen nodig

Met de oriëntatietraining wil ROC Friese Poort vakmensen helpen een beslissing te nemen over een eventuele carrière switch naar het mbo-onderwijs. Het mbo en ROC Friese Poort kan namelijk in haar onderwijs niet zonder goede vakmensen. Mensen met passie voor hun vak en een flinke dosis werkervaring.

Meer informatie

Wil je meer weten over de training of je hiervoor aanmelden? Ga dan naar “Kennis maken met het vak docent en instructeur bij ROC Friese Poort”.

Wil je meer weten over werken bij ROC Friese Poort en wat je nodig hebt om docent of instructeur te worden? Kijk dan bij “Werken bij”. Je vindt hier ook ons actuele vacature-aanbod.