Restaurant NU Drachten

Restaurant NU is van NU

Restaurant NU is van nuXiulian

Restaurant NU is het restaurant en leerbedrijf van ROC Friese Poort Drachten waar zowel particulieren als organisaties terecht kunnen voor compleet verzorgde diners. Alle gerechten worden door de studenten van de opleidingen Horeca onder professionele begeleiding bereid en geserveerd. Het team zorgt ervoor dat u kunt genieten van gerechten met een hoog kwaliteitsniveau in smaak en presentatie. Studenten leren op deze manier in een inspirerende praktijkomgeving alles wat in een echt restaurant ook gebeurt. Het leerproces van deze studenten staat daarbij centraal, waardoor er veel aandacht is voor gastvrijheid, etiquette en kennis over de gerechten.

Dutch Cuisine

dutch cuisine

In het restaurant, zowel in de keuken als in de bediening, wordt het gedachtengoed van de Dutch Cuisine nageleefd. Onze studenten werken volgens deze vijf principes binnen Restaurant NU en geven hier waardevolle invulling aan. 

“Dutch Cuisine gaat de Nederlandse keuken en eetcultuur nationaal en internationaal op de kaart zetten voor een breed publiek. Een eetcultuur die uniek is in de wereld en waar we trots op zijn. Met smaak, gezond en verantwoord koken vanuit onze creativiteit en eigenzinnigheid, ons vrijdenken en pragmatisme en altijd vanuit het principe: less is more. Deze waarden weerspiegelen wie we zijn en waar we voor staan. Zij zijn onze identiteit, ons DNA. Daarnaast hanteren we vijf principes die duurzaam zijn voor mens en milieu en leidend in ons dagelijks handelen."

Proef de gastvrijheid in het proeflokaal!

proeflokaal

Het Proeflokaal is een ontmoetings- & thuisplek voor alle gasten van ROC Friese Poort Drachten waar gezondheid voorop staat! Vanuit het proeflokaal worden partijen, vergaderingen, diners, lunches en nog veel meer verzorgd door studenten. In Het Proeflokaal wordt gewerkt met eerlijke en biologische producten, huisgemaakt, beperkt suikergehalte zonder E-nummers met eerlijke en betaalbare prijzen. Bovenal is Het Proeflokaal voor elke doelgroep een ontmoetingsplaats. Een perfecte locatie voor uw ontmoeting waar u automatisch gestimuleerd wordt om voor gezonde voeding te kiezen. Neem contact met ons op via hetproeflokaal@rocfriesepoort.nl en kies voor een inspirerende omgeving voor uw ontmoeting.