Ouderportaal

Voor ouder(s)/verzorger(s)

ROC Friese Poort wil u als ouder/verzorger graag betrekken bij de studievoortgang van uw zoon of dochter. Hiervoor hebben wij speciaal een ouderportaal ingericht. 
Hier kunt u informatie vinden over aan- en afwezigheid van uw zoon/dochter, de voortgang van de studie, de roosters en de opleiding.

Is uw zoon of dochter jonger dan 18 jaar, dan berichten wij u automatisch over afwezigheid. Bij 18 jaar mag uw zoon of dochter zelf bepalen of de ouder(s)/verzorger(s) wel of niet direct geïnformeerd worden. Hij/zij kan dit aangeven bij de studentenadministratie van de vestiging waar hij/zij de opleiding volgt.

Bekijk hier de instructievideo over het ouderportaal in Eduarte

U kunt inloggen op het ouderportaal met uw mailadres, zoals dat bekend is binnen ons studenteninformatiesysteem Eduarte (indien ingevuld bij de aanmelding).
Als ouder/verzorger krijgt u via de inlogmail een tijdelijk uniek wachtwoord, waarmee u eenmalig kunt inloggen. Er wordt dan direct door Eduarte gevraagd om dit wachtwoord te wijzigen in een eigen zelfbedacht wachtwoord. 

ouderportaal Eduarte

Kunt u niet inloggen met uw mailadres? Neem dan contact op met onze Servicedesk ICT via 7777@rocfriesepoort.nl of (0512) 76 77 77.