Studiekeuze weken

Voor volwassenen

Lastig om te kiezen?

Wil jij als volwassene een opleiding of cursus volgen? Bij ROC Friese Poort vind je opleidingen en cursussen in heel veel verschillende richtingen. Wij gaan je helpen een opleiding of cursus te kiezen die past bij jouw talent en passie. We organiseren daarom vanaf 1 februari de Studiekeuzeweken.

Je kunt bij ons terecht voor om- en bijscholing in diverse richtingen. Je kunt kiezen voor een mbo-opleiding, een brancheopleiding, een cursus, training of voor een traject op maat. Wij adviseren en helpen je graag bij het maken van de juiste studiekeuze, natuurlijk geheel vrijblijvend.

Bekijk het aanbod voor volwassenen

Wat kun je tijdens onze Studiekeuzeweken verwachten?

Online voorlichtingen

Vanuit je eigen huis, achter je computer, telefoon of tablet: je kunt online kennismaken met onze school en je oriënteren op een opleiding of cursus.

Studiekeuze activiteiten

We organiseren verschillende (online) activiteiten zodat je een goed beeld van onze vestigingen krijgt en om je te helpen bij het maken van je keuze.

Persoonlijke contactmomenten

Hoe is het contact met medestudenten en docenten? Kan ik mijn opleiding combineren met mijn baan? Moet ik zelf een stage zoeken? En welke extra’s biedt ROC Friese Poort? Onze collega's zitten klaar om je alles te vertellen over onze opleidingen en cursussen. En gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.
 

Aanmelden

Voor alle activiteiten is het nodig om je aan te melden. Aanmelden kan na de kerstvakantie. 

Lees de ervaringen van onze studenten

Sophie Bavière

“Ik kan nu als stuurman op alle schepen varen”

Manon Pit

“Het voelt goed om aan je eigen ontwikkeling te werken”
Manon PIt

Joke Mulder

“Na 18 jaar ging ik terug naar school”

ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen
Telefoon: 058 - 233 99 66
E-mail: volwassenen@rocfriesepoort.nl

Bezoekadres: Anne Wadmanwei 6, 8914 BD Leeuwarden  
Postadres: Postbus 136, 8900 AC Leeuwarden