Terug

Open Dag 25 januari 2020 Urk

25 januari 2020 om 09:30 tot 13:00
  • Urk, Lange Riet

Een mbo-opleiding kiezen is best lastig. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. ROC Friese Poort helpt je graag bij het ontdekken van een opleiding die bij je past. Tijdens de open dag ben je van harte welkom om kennis te maken met ROC Friese Poort op Urk. Er worden (praktijk)lessen gegeven, studenten geven presentaties over hun lopende projecten en werken tijdens deze open dag aan hun schoolopdrachten. Je kunt een les bijwonen en in gesprek met studenten, docenten en decanen. Wij bieden meer dan 180 verschillende mbo-opleidingen in verschillende richtingen aan. Je kunt je ook direct inschrijven.
Op vrijdag 24 januari zijn de vestigingen Drachten, Emmeloord, Leeuwarden en Sneek open.

Volwassenen
Wil jij als volwassene een (mbo-)opleiding volgen, maar heb je de juiste opleiding of cursus nog niet gevonden? Ook voor volwassenen zijn er diverse scholingsmogelijkheden. Je kunt kiezen voor een mbo-opleiding, een branche-erkende opleiding, een cursus, training of voor een traject op maat. Wij adviseren en helpen je graag bij het maken van de juiste studiekeuze, natuurlijk geheel vrijblijvend.

We houden rekening met jouw persoonlijke situatie. Ons onderwijs is zó ingericht dat jouw opleiding goed is te combineren met werk en/of gezin. Vaak kun je de opleiding of cursus versneld of in de avonduren volgen en zijn er mogelijkheden voor (online) zelfstudie. Je krijgt les in kleine groepen en je zit met vakgenoten in de klas. Je hebt veel raakvlakken en bovendien leer je ook van elkaar.