0900 8 996 996
(normaal tarief)

Woon, werk en leer begeleid aan boord en haal in 2 jaar je SW-6 diploma!

Geplaatst op 18 juli 2017

Start in september met mbo-opleiding Stuurman Werktuigkundige Zeevisvaart niveau 2. Haal in 2 jaar je SW-6 diploma en aanvullende certificaten zoals Marcom-A en de Radar Navigator Operational level! Je woont, werkt en leert begeleid aan boord van het eigen schip en gaat eens in de 4 tot 6 weken een week naar school. Meld je nu aan voor het intakegesprek op 26-8-2017 op Urk.

Je kunt deze opleiding volgens de Beroepsbegeleidende leerweg (BBL) en de derde leerweg volgen. Uitleg BBL en de derde leerweg. Een opleiding volgens de derde leerweg is op dezelfde wijze vormgegeven als andere mbo-opleidingen. Het voordeel is dat je minder beroepspraktijkvorming (BPV) volgt en de opleidingsduur korter is. Over het algemeen is de derde leerweg dus flexibeler en sneller, maar wel duurder omdat het niet mede gefinancierd door het Ministerie van OC&W. 

Meer nieuws

Lyrise van Etteger door naar finale Skills Heroes Studente Lyrise van Etteger van de opleiding Directiesecretaresse/Managementassistent (volwassentraject) is als vierde geëindigd tijdens de voorronde van Skills Heroes! Daardoor heeft ze zich geplaatst voor Skills The Finals. 
Nomineer voor STAR Awards 2018 Voor het vierde jaar op rij organiseren we de ROC Friese Poort STAR Awards. De verkiezing waarbij we uitblinkende studenten, docenten en BPV-bedrijven van ROC Friese Poort in de schijnwerpers zetten. Wie verdient volgens jou een award?
Fries praktijkonderwijs en mbo werken samen om kansen jongeren te vergroten Zoveelmogelijk jongeren een startkwalificatie voor de arbeidsmarkt. De scholen voor praktijkonderwijs en de mbo-scholen in Friesland tekenden op 18 januari bij ROC Friese Poort in Leeuwarden een convenant om hierin nauw te gaan samenwerken. Om jongeren de kans te geven zich zo maximaal mogelijk te ontwikkelen.
Nog enkele opleidingsplaatsen Verzorgende-IG update beschikbaar Eind januari start in Balk of St Nicolaasga bij Hof en Hiem het 52-weekse versnelde opleidingstraject Verzorgende IG mbo BBL (werken-leren) niveau 3.
Succesvolle workshop Cyber Aware voor winnaars enquête Thuiszorg het Friese Land, NDC Mediagroep en Koninklijke Damstra Installatietechniek winnen een gratis Cyber-workshop.

Pagina's