0900 8 996 996
(normaal tarief)

Woon, werk en leer begeleid aan boord en haal in 2 jaar je SW-6 diploma!

Geplaatst op 18 juli 2017

Start in september met mbo-opleiding Stuurman Werktuigkundige Zeevisvaart niveau 2. Haal in 2 jaar je SW-6 diploma en aanvullende certificaten zoals Marcom-A en de Radar Navigator Operational level! Je woont, werkt en leert begeleid aan boord van het eigen schip en gaat eens in de 4 tot 6 weken een week naar school. Meld je nu aan voor het intakegesprek op 26-8-2017 op Urk.

Je kunt deze opleiding volgens de Beroepsbegeleidende leerweg (BBL) en de derde leerweg volgen. Uitleg BBL en de derde leerweg. Een opleiding volgens de derde leerweg is op dezelfde wijze vormgegeven als andere mbo-opleidingen. Het voordeel is dat je minder beroepspraktijkvorming (BPV) volgt en de opleidingsduur korter is. Over het algemeen is de derde leerweg dus flexibeler en sneller, maar wel duurder omdat het niet mede gefinancierd door het Ministerie van OC&W. 

Meer nieuws

Kom langs op Maritime Industry 2018 en ontdek jouw scholingsmogelijkheden in de maritieme sector! Op 29, 30 en 31 mei 2018 staan we als Maritieme Academie Holland op Maritime Industry 2018 in Gorinchem. Je kunt bij ons (stand C.133) terecht voor informatie over je scholingsmogelijkheden in de maritieme sector.
Studenten praten mee over gevoerde beleid kabinet Richard Heidinga en Jorrit de Jong, studenten ROC Friese Poort zijn samen met Roeland Westra (projectleider Centrum Duurzaam ROC Friese Poort) naar Den Haag afgereisd om mee te praten over het gevoerde beleid van het kabinet. In de Tweede Kamer deden zij mee aan de V-100.
Studenten Bijzondere Trajecten Zorg begeleiden studenten uit Finland Aino en Mia, twee studenten uit Finland. De afgelopen vijf weken hebben zij meegelopen met docenten en studenten van de afdeling Bijzondere Trajecten Zorg op de Wetterwille in Drachten.
Studiefinanciering. Hoe zit dat? Als je 18 wordt en een mbo-opleiding volgt, krijg je ook recht op studiefinanciering. Maar hoe vraag je dit aan? En wat zijn de mogelijkheden?
Gouden Schaal voor gezonde schoolkantine De schoolkantine van locatie Wilaarderburen is de eerste van ROC Friese Poort die de Gouden Schaal van het Voedingscentrum in de wacht heeft gesleept omdat het assortiment voor 80% uit gezonde producten bestaat.

Pagina's