0900 8 996 996
(normaal tarief)

Werken en een techniekopleiding volgen en een werkgever die jouw opleiding betaalt?

Geplaatst op 07 februari 2018

Technische studies bieden snel een baan
De vraag naar technische werken-leren studenten (BBL-ers) vanuit het werkveld is momenteel enorm. Volop kansen voor jou dus! Wil jij werken en leren in de techniek? Grote kans dat je gelijk start met een baan. In de meeste gevallen betaalt je werkgever ook nog eens jouw (metaal)opleiding. Wij krijgen zeer regelmatig de vraag van bedrijven of we nog studenten hebben die via een werken-leren traject willen starten met een volwassenenopleiding. 

Is een technische opleiding iets voor jou? Schrijf je nu in voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek voor één van onze BBL-opleidingen bij ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen:

Heb je nog geen werkplek? Geen probleem
Door de grote vraag naar BBL-ers vanuit het werkveld ondersteunt ROC Friese Poort bij het zoeken naar een geschikte werkplek.

Wil je precies weten hoe het werkt of heb je aanvullende vragen? Mail naar volwassenen@rocfriesepoort.nl of bel met (058) 233 99 66.

 

Meer nieuws

Anderstalige jongvolwassenen officieel gestart met mbo-opleiding Vrijdag 16 februari 2018 is een groep van tien anderstalige jongvolwassenen officieel gestart met een mbo-opleiding bij ROC Friese Poort. Tijdens een feestelijke bijeenkomst werd deze groep in het zonnetje gezet.
The Green Alert; vijf scholen, één beweging Op donderdag 15 februari as. organiseren studenten van ROC Friese Poort en de andere mbo- en hbo-instellingen van Leeuwarden de follow-up van de Friese Dag van de Duurzaamheid: ‘The Green Alert’. Het evenement vindt plaats van 16.00-20.00 uur in de Neushoorn in Leeuwarden.
ROC Friese Poort eerste ROC met gekwalificeerde scholing warmtepompen én zonne-energie Mbo-studenten die bij ROC Friese Poort afstuderen in installatietechnische opleidingen met de onderdelen warmtepompen en zonne-energie, zijn klaargestoomd voor de landelijke examens in die onderdelen. ‘De lesstof bevat de theoretische en praktische kennis die nodig is om te kunnen slagen,’ aldus Wil van Ophem van Kwaliteit voor Installaties Nederland.
2e Diplomering Wijkleerteam mbo Dienstverlening ROC Friese Poort Binnen 1 jaar diploma, werkervaring én kansen op de arbeidsmarkt!  De uitkeringsgerechtigden met een afstand tot de arbeidsmarkt kregen de kans om zich, met behoud van uitkering, in te zetten voor de eigen samenleving, werkervaring op te doen én een volwassenenopleiding te volgen.
ROC Friese Poort trapt af met LF2018 programma Midden yn ‘e Mienskip Op donderdag 8 februari trapte ROC Friese Poort in Leeuwarden af met haar programmapresentatie voor LF2018: ‘Midden yn ‘e Mienskip’. Herman van Veen onthulde het uit 484 bestaande schilderijtjes bestaande mienskipschilderij Elts&1. Drie jaar geleden schilderden hij en burgemeester Ferd Crone de eerste schilderijen van het doek.

Pagina's