0900 8 996 996
(normaal tarief)

VERHUIZING CENTRALE DIENSTEN NAAR DE EENHOORN

Geplaatst op 25 juli 2018

Vanaf 30 juli werkt Centrale Diensten / College van Bestuur van ROC Friese Poort op een andere locatie in Leeuwarden. Het nieuwe adres is De Eenhoorn 4, 8932 NX Leeuwarden.
Ons algemene nummer, 058 284 93 40 blijft ongewijzigd. Alle doorkiesnummers komen te vervallen. Medewerkers zijn via hun mobiele telefoonnummer te bereiken. 

Verhuizing
Op 28 juli vindt de verhuizing van de Centrale Diensten plaats. De informatielijn: 0900 - 8 996 996 ondervind hier wellicht hinder van en is daardoor niet of slecht bereikbaar. 
Neem in dat geval contact op met onze vestigingen.  

Binnenkomst
Als u een afspraak heeft op De Eenhoorn ziet u bij binnenkomst een welkomstscherm. Daar ziet u waar in het gebouw uw afspraak is en hoe u daar komt. 

Tot ziens op onze nieuwe locatie!

Meer nieuws

Taal- en rekenlessen op Urk Woon jij in de Noordoostpolder of op Urk en wil je beter leren lezen, schrijven en/of rekenen? Voor slechts € 15,00 per maand kun je bij ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen op Urk Taal- en rekenlessen volgen.
Workshops voor de restauratie- en bouwbranche ROC Friese Poort heeft in samenwerking met Vereniging Restauratie Noord en EPI-kenniscentrum 2 series workshops ontwikkeld. Speciaal voor restauratieprofessionals zoals bijvoorbeeld uitvoerders, consulenten monumentenwacht, architecten en toezichthouders van gemeenten, start er op 18 oktober 2018 een serie van 5 workshops. Voor vakmensen en specialisten is er een serie van 6 workshops ontwikkeld, die start op 2 april 2019. 
Een mooie kans om aan de slag te gaan in de metaal Ben jij altijd al geïnteresseerd geweest in een functie in de metaal industrie, maar heb je hiervoor nooit de mogelijkheid gehad? Dan is dit je kans.
Subsidie scholing taalvaardigheid medewerkers Meer dan 700.000 medewerkers hebben moeite met lezen, schrijven en communiceren in het Nederlands. Het is voor medewerkers lastig om zich verder te ontwikkelen als zij de taal niet goed beheersen. Daarnaast kan een lage taalvaardigheid zorgen voor een hoger ziekteverzuim, lagere productiviteit en veiligheidsproblemen. Als werkgever kun je bijdragen aan een betere taalvaardigheid van je medewerkers door taal op de werkvloer bespreekbaar te maken en werknemers te scholen. Aansluiten bij het Taalakkoord helpt je hierbij. 
Vraag voor 17 september subsidie praktijkleren aan! Voor het studiejaar 2017/2018 kan tot uiterlijk 17 september 2018 17.00 uur een aanvraag ingediend worden voor de subsidieregeling praktijkleren.

Pagina's