Subsidie: Scholingsvouchers Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging (SFPB)

donderdag 16 maart 2023
subsidies

Ben je werkzaam bij een beveiligingsbedrijf die onder de CAO Particuliere Beveiliging valt, minimaal twee jaar werkzaam in de beveiligingsbranche en minimaal mbo-2 en maximaal mbo-4 geschoold? Het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging (SFPB) vindt het belangrijk dat beveiligers de mogelijkheid krijgen om zichzelf verder te ontwikkelen en biedt gratis scholingsvouchers aan ter waarde van maximaal € 2.000,-. De scholingsvouchers zijn geldig voor trainingen, cursussen en mbo-opleidingen die niet onder de verantwoording van de werkgever vallen.

Weet je nog niet precies welke opleiding je wilt volgen? Dan kun je via het aanvraagformulier eerst ook een gratis scholingsadvies aanvragen.

Opleidingen waarvoor geen scholingsvoucher aangevraagd kan worden:
VCA, EHBO, rijbewijs c, code 95, beveiliger 2, beveiliger 3 (coördinator beveiliger), opleiding tot praktijkopleider, de plannersopleiding en de opleidingen die worden aangeboden door de beveiligingsbranche.

Duurzaam meedoen | Beveiligingsbranche

Scholingsvouchers | Beveiligingsbranche

Subsidie: Scholingsvouchers Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging (SFPB)

 

Scholingsvouchers Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging (SFPB)

Voor wie?

Beveiligers die minimaal mbo-2 en maximaal mbo-4 geschoold zijn. Ben je hoger dan mbo-4 geschoold? Dan wordt dit beoordeeld door de opleidingscommissie. Je bent minimaal twee jaar werkzaam in de beveiligingsbranche en bent werkzaam bij een werkgever die valt onder de CAO Particuliere Beveiliging. Beveiligers vragen de subsidie aan en ontvangen dit in mindering op de factuur voor de scholing.

Waarvoor?Het is een bijdrage voor beveiligers die graag scholing willen volgen.
Hoeveel?De bijdrage is maximaal € 2.000,00, exclusief btw. Beveiligers mogen in principe eenmaal aanspraak maken op een scholingsvoucher. Een tweede aanvraag is mogelijk, maar wordt eerst ter beoordeling voorgelegd aan de opleidingscommissie na advies van een studieadviseur
Subsidie aanvragen:Beveiligers vragen de subsidie aan en ontvangen dit in mindering op de factuur voor de scholing. 
Looptijd:Je kan het hele jaar door de scholingsvoucher aanvragen.

5 medailles bij Skills The Finals

Afgelopen week hebben 21 studenten tijdens Skills The Finals in Amsterdam RAI gestreden om de beste te worden in h...
28 maart 2023