Subsidie: Voucherregeling Ondernemerschap Flevoland

dinsdag 01 maart 2022

 

Sectorplan plus

Een voucherregeling kan voor een bedrijf het verschil maken tussen stilstaan en groeien. De voucher Ondernemerschap Flevoland staat voor een subsidie die ingezet kan worden om als ondernemer verder te ontwikkelen en activiteiten uit te breiden. Op deze manier kan een onderneming groeien en een volgende stap zetten. Onderdeel van deze voucher is gericht op persoonlijke ontwikkeling. Deze persoonlijke ontwikkeling voucher kan ingezet worden voor coaching, training en cursussen waarmee je als ondernemer de juiste vaardigheden leert om een volgende stap te nemen. 

Vraag hier de Voucherregeling Ondernemerschap Flevoland aan

Voucherregeling Ondernemerschap Flevoland

Voor wie?De Voucherregeling Ondernemerschap Flevoland is voor ondernemers die zich persoonlijk willen ontwikkelen. De voucherregeling is alleen voor ondernemers in de provincie Flevoland.  
Waarvoor?De voucherregeling is voor persoonlijke ontwikkeling. Door als ondernemer nieuwe vaardigheden te leren kunnen nieuwe stappen genomen worden binnen de onderneming. 
Hoeveel? De voucher voor persoonlijke ontwikkeling is maximaal €5.000,00. 
Aanvragen:Vraag hier de voucher aan.
Looptijd:t/m 31 december 2023

Bekendmaking finalisten STAR Awards

Gisteren zijn alle finalisten van de STAR Awards bekendgemaakt. Ze werden voor het voetlicht gebracht door de directie in he...
21 maart 2023