Subsidie: Regionale mobiliteitsteams (RMT)

zaterdag 01 januari 2022
Tijdelijke regeling aanvullende crisisdienstverlening

Dreig jij je baan te verliezen of ben jij je baan verloren? Bijvoorbeeld als gevolg van COVID-19 of door automatisering? De regionale mobiliteitsteams (RMT’s) helpen je bij het vinden van een nieuwe baan. Door heel Nederland kun je bij één van de 35 regionale mobiliteitsteams (RMT’s) terecht als je je werk of inkomen kwijt bent. Of als je je werk dreigt kwijt te raken. De teams zijn er ook voor mensen in de bijstand en mensen die niet-uitkeringsgerechtigd zijn en helpen kosteloos om (ander) werk te vinden. 

Ben je werkgever of ondernemer en zoek je ondersteuning bij het begeleiden van personeel naar ander werk? Ook dan kun je terecht bij een RMT bij jou in de buurt. 

Regionale mobiliteitsteams (RMT)

Voor wie?De subsidie is voor werknemers die hen baan dreigen te verliezen of baan zijn verloren.
Waarvoor?De hulp van regionale mobiliteitsteams bestaat uit: begeleiding bij het zoeken naar werk, loopbaanadvies, scholing, praktijkleren en hulp bij schulden. 
Hoeveel?Dit hangt af van de situatie.
Subsidie aanvragen:Je meld je aan bij een RMT in jouw regio. Dan kan hier
Looptijd:Doorlopend. 

Skills the finals van start

Donderdag 23 en vrijdag 24 maart vindt Skills The Finals plaats in Amsterdam RAI. Dit is het jaarlijkse NK voor vakwedstrijd...
23 maart 2023

Bekendmaking finalisten STAR Awards

Gisteren zijn alle finalisten van de STAR Awards bekendgemaakt. Ze werden voor het voetlicht gebracht door de directie in he...
21 maart 2023