Subsidie: Maritiem Noordelijk Flevoland

woensdag 02 februari 2022
subsidies

Deze subsidie is alleen beschikbaar voor de IJsselmeervisserij.

Het doel van het Scholingsfonds Maritiem Noordelijk Flevoland is om de beroepsbevolking blijvend inzetbaar te houden op de Maritiem technische arbeidsmarkt in Noordelijk Flevoland.

Werk jij in de IJsselmeervisserij? Dan heb je misschien recht op een tegoedbon (financiële tegemoetkoming) voor het volgen van een cursus of opleiding bij het volwassenenonderwijs van ROC Friese Poort. Ben jij niet hoger geschoold dan mbo-niveau én woon je de gemeente Urk of Noordoostpolder? Of ben je niet hoger geschoold dan mbo-niveau én werkzaam bij een bedrijf in het Maritiem Cluster op Urk? Dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor een subsidie voor scholing.

 

Vraag hier de subsidie Scholingsfonds Maritiem Noordelijk Flevoland aan

Scholingsfonds Maritiem Noordelijk Flevoland

Voor wie?Voor werknemers in de IJsselmeervisserij. Werknemers (18+) die niet hoger geschoold zijn dan mbo en woonachtig en werkzaam zijn in de maritieme sector in Noordelijk Flevoland of wonen in de gemeente Urk of Noordoostpolder. 
Waarvoor?Om de beroepsbevolking blijvend inzetbaar te houden op de Maritieme Technische arbeidsmarkt in Noordelijk Flevoland. En om de economische positie van het Maritiem Cluster Urk te versterken.
Hoeveel?De hoogte van de tegoedbon is maximaal € 5000,00.
Subsidie aanvragen:

Het plafond van deze subsidie is al bereikt. Voor IJsselmeervisserij is er nog wel budget beschikbaar. Hiervoor stuur je een mail naar subsidieaanvragen@flevoland.nl. Meer informatie vind je hier. Op deze website vind je alle regels voor het aanvragen van de subsidie. Vraag de subsidie aan voordat je start met je opleiding of cursus. 

Looptijd:Van 1 januari 2020 tot 1 januari 2024.

 

Heb je vragen over de subsidie Maritiem Noordelijk Flevoland?

Neem dan contact op met onze adviseur subsidies, Mèlanie Grijpstra. Dit kan door een e-mail te sturen naar mgrijpstra@rocfriesepoort.nl of door te bellen 06-18092703.