subsidie: cursusgroepenregeling

donderdag 27 oktober 2022
subsidies

Bedrijven in de sectoren Glastuinbouw en Hoveniers kunnen subsidie aanvragen bij het fonds Colland Arbeidsmarkt voor cursussen die maximaal 12 maanden duren.  

 

Vraag hier de subsidie voor cursussen aan

Cursusgroepenregeling

Subsidie

Cursusgroepenregeling

Voor wie?Voor werkgevers en werknemers in de sectoren Glastuinbouw en hoveniers.  
Waarvoor?De cursusgroepenregeling is beschikbaar voor bedrijven in de sectoren Bloembollengroothandel, Bos en Natuur, Dierhouderij, Glastuinbouw, Groenvoederdrogerijen, Hoveniers, Open Teelten en Paddenstoelenteelt. Werkgevers uit deze sectoren kunnen kosten declareren voor cursussen die werknemers volgen.
Hoeveel?

Alle cursussen zijn op basis van de inhoud ingedeeld in groepen. In het overzicht van je sector staat van elke groep een omschrijving met daarbij een vergoedingspercentage. Hier vind je ook de maximale subsidie per jaar per werknemer.

Subsidie aanvragen:Zowel de werkgever als de werknemer kunnen een declaratie indienen via Checklist subsidie voor cursussen - Arbeidsmarkt.
Looptijd:Doorlopend 

Welk aanbod komt in aanmerking?

Heb je vragen over de subsidie Cursusgroepenregeling?

Neem dan contact op met onze adviseur subsidies, Mèlanie Grijpstra. Dit kan door een e-mail te sturen naar mgrijpstra@rocfriesepoort.nl of door te bellen 06-18092703.