0900 8 996 996
(normaal tarief)

Studenten Dienstverlening verzorgen lunch van A tot Z

Geplaatst op 14 november 2017

Een spannend moment. Dat was het gister voor de tweedejaars studenten van de opleiding Dienstverlening niveau 2. Er stond een examen ‘voeding’ op het programma.

De studenten kregen de opdracht voor externe gasten een lunch van A tot Z te verzorgen. Alles was van tevoren tot in de puntjes geregeld. Maar toch gebeuren er dingen, waar je van tevoren wellicht niet aan hebt gedacht, bijvoorbeeld: “De broodjes zijn op!”  En dan? Dan is het aan de student om te improviseren en met een beetje hulp is dat gelukt.

Naast het bereiden van de maaltijd, moesten de studenten ook de gasten ontvangen, de gasten bedienen, het doen van de afwas en opruimen. Alle facetten van Dienstverlening kwamen tijdens deze examenopdracht aan de orde. De studenten hebben allen het examen met een voldoende afgerond. Een prachtig resultaat!

Meer nieuws

Fries praktijkonderwijs en mbo werken samen om kansen jongeren te vergroten Zoveelmogelijk jongeren een startkwalificatie voor de arbeidsmarkt. De scholen voor praktijkonderwijs en de mbo-scholen in Friesland tekenden op 18 januari bij ROC Friese Poort in Leeuwarden een convenant om hierin nauw te gaan samenwerken. Om jongeren de kans te geven zich zo maximaal mogelijk te ontwikkelen.
Nog enkele opleidingsplaatsen Verzorgende-IG update beschikbaar Eind januari start in Balk of St Nicolaasga bij Hof en Hiem het 52-weekse versnelde opleidingstraject Verzorgende IG mbo BBL (werken-leren) niveau 3.
Succesvolle workshop Cyber Aware voor winnaars enquête Thuiszorg het Friese Land, NDC Mediagroep en Koninklijke Damstra Installatietechniek winnen een gratis Cyber-workshop.
Eindpresentatie project DADAkunsttas Eerstejaars studenten Mediavormgever Art en Design presenteren eigen gemaakte kunsttassen. 
Schrijf je nu in voor de cursus Opspantechniek op 12 en 19 februari 2018 Deze cursus is een module binnen de mbo-opleiding Verspaningstechnoloog niveau 4. Je kunt je voor deze cursus inschrijven door een e-mail te sturen naar volwassenen@rocfriesepoort.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Erik Overzet via telefoonnummer (058) 233 99 66. 

Pagina's