0900 8 996 996
(normaal tarief)

Studenten Dienstverlening verzorgen lunch van A tot Z

Geplaatst op 14 november 2017

Een spannend moment. Dat was het gister voor de tweedejaars studenten van de opleiding Dienstverlening niveau 2. Er stond een examen ‘voeding’ op het programma.

De studenten kregen de opdracht voor externe gasten een lunch van A tot Z te verzorgen. Alles was van tevoren tot in de puntjes geregeld. Maar toch gebeuren er dingen, waar je van tevoren wellicht niet aan hebt gedacht, bijvoorbeeld: “De broodjes zijn op!”  En dan? Dan is het aan de student om te improviseren en met een beetje hulp is dat gelukt.

Naast het bereiden van de maaltijd, moesten de studenten ook de gasten ontvangen, de gasten bedienen, het doen van de afwas en opruimen. Alle facetten van Dienstverlening kwamen tijdens deze examenopdracht aan de orde. De studenten hebben allen het examen met een voldoende afgerond. Een prachtig resultaat!

Meer nieuws

Ontdek Techniek, een succesvolle avond Gister, woensdag 15 november, was de open avond Ontdek Techniek voor vierdejaars vmbo-leerlingen, ouders, volwassenen en bedrijven. De vestiging Drachten ontving ruim 150 gasten.
Studenten stellen activiteitenprogramma samen voor kinderen BSO en AZC Tweedejaars studenten (niveau 3 én 4) van de opleiding Pedagogisch medewerker hebben begin deze week een project buiten de school uitgevoerd.
Studenten Dienstverlening verzorgen lunch van A tot Z Een spannend moment. Dat was het gister voor de tweedejaars studenten van de opleiding Dienstverlening niveau 2. Er stond een examen ‘voeding’ op het programma.
Maedeh naar de finale Onze student Maedeh Rahimi staat in de finale van het ambassadeursgala.  Donderdag 23 november maakt zij kans om uitgeroepen te worden tot Landelijke Ambassadeur van het mbo. De finale vindt plaats in het Orpheus Theater van Apeldoorn. 
Student Rik Willems fabriceert schotklokken voor korfbalvereniging OWK Onlangs heeft korfbalvereniging OWK uit Oostwold bij JC-Electronics in Leek twee schotklokken in ontvangst genomen. Deze klokken zijn door onze student Rik Willems zelf gefabriceerd.

Pagina's