Stichting leergeld neemt cheque t.w.v. 6920 euro in ontvangst

vrijdag 17 maart 2023

Woensdagmiddag heeft ROC Friese Poort een cheque ter waarde van 6920 euro uitgereikt aan Stichting leergeld. Stichting leergeld was het goede doel bij het kerstgeschenk afgelopen jaar en er is door veel collega’s een donatie gedaan. Dank daarvoor, ook namens Stichting leergeld.

Stichting leergeld
Stichting leergeld helpt kinderen en jongeren tot 18 jaar die het financieel minder breed hebben. Vorig jaar hebben ze maar liefst 4300 kinderen kunnen helpen! Zo helpen ze met leermiddelen, maar betalen ze ook de helft van een schoolreisje als daar onvoldoende middelen voor zijn (school betaalt dan de andere helft).

De cheque werd uitgereikt door Nynke Beintema en Gerrit Haakma (hij droeg dit goede doel aan) aan Cees van Baalen van Stichting leergeld. Cees van Baalen; “Er is nog veel schroom en onwetendheid, mensen weten niet altijd wat er mogelijk is qua ondersteuning of dat ze hiervoor in aanmerking komen (grens ligt op 1800 euro per gezin). We zijn heel blij met dit grote bedrag, we kunnen hier weer veel jongeren mee helpen."

cheque

5 medailles bij Skills The Finals

Afgelopen week hebben 21 studenten tijdens Skills The Finals in Amsterdam RAI gestreden om de beste te worden in h...
28 maart 2023