0900 8 996 996
(normaal tarief)

ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen ziet vraag naar duurzame technieken flink toenemen

Geplaatst op 03 januari 2017

ROC Friese Poort is vooral bekend van het jongerenonderwijs. Maar ook volwassenen (21-plussers) kunnen via ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen een opleiding volgen.  ‘We proberen de kloof tussen bedrijfsleven en onderwijs zo klein mogelijk te maken’, vertellen opleidingsadviseurs Ity Duursema en Erik Overzet, die merken dat het afgelopen jaar de vraag naar kennis over duurzame technieken enorm is toegenomen. Het Centrum Duurzaam en de scholingsvouchers van het UWV kunnen daarbij ondersteuning bieden.

Lees het volledige artikel over duurzame technieken in Zakelijk Leeuwarden-NWF. 

Meer nieuws

Zeven medailles voor studenten ROC Friese Poort bij nationaal vakkampioenschap Skills Heroes Zeven studenten van ROC Friese Poort vielen zaterdag 17 maart in de prijzen bij de nationale vakkampioenschappen Skills Heroes in Overijssel. Vier keer zilver en drie keer brons.
Diplomering Verzorgende IG Patyna en Hof en Hiem Op donderdag 22 februari 2018 namen 15 werknemers van Patyna en Hof en Hiem hun diploma Verzorgende IG in ontvangst. Medewerkers verzorgende van Patyna en Hof en Hiem volgden in een samengestelde groep het opleidingstraject tot Verzorgende IG.
Diplomering derde groep mbo Verpleegkundige Kwadrantgroep Op dinsdag 20 februari 2018 nam de derde groep van de Kwadrantgroep het mbo-diploma Verpleegkundige niveau 4 in ontvangst. In april starten weer twee groepen zij-instromer Verzorgende IG bekostigd vanuit Sectorplus gelden.
Diplomering Verpleegkunde medewerkers Paletgroep Op donderdag 15 maart 2018 namen 7 medewerkers van de Paletgroep hun mbo-diploma Verpleegkunde in ontvangst!
Terugblik NLdoet Drachten Eerstejaars studenten van de opleiding Maatschappelijke Zorg gingen vrijdag 9 maart jl. in actie voor NLdoet. De studenten gingen aan de slag bij diverse zorginstellingen in de omgeving van Drachten.

Pagina's