0900 8 996 996
(normaal tarief)

ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen ziet vraag naar duurzame technieken flink toenemen

Geplaatst op 03 januari 2017

ROC Friese Poort is vooral bekend van het jongerenonderwijs. Maar ook volwassenen (21-plussers) kunnen via ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen een opleiding volgen.  ‘We proberen de kloof tussen bedrijfsleven en onderwijs zo klein mogelijk te maken’, vertellen opleidingsadviseurs Ity Duursema en Erik Overzet, die merken dat het afgelopen jaar de vraag naar kennis over duurzame technieken enorm is toegenomen. Het Centrum Duurzaam en de scholingsvouchers van het UWV kunnen daarbij ondersteuning bieden.

Lees het volledige artikel over duurzame technieken in Zakelijk Leeuwarden-NWF. 

Meer nieuws

SER aanjager doe-agenda LLO, mbo-scholen als goed voorbeeld aangehaald De MBO Raad heeft de SER geadviseerd om vooral te kijken naar de mogelijkheden die er in het mbo al zijn. Zo hebben Scalda en ROC Friese Poort tijdens de startbijeenkomst in drukbezochte workshops laten zien hoe zij werken met flexibele trajecten voor volwassenen, zowel in het bekostigd onderwijs als in het niet-bekostigd onderwijs. 
Studenten organiseren Zomerfair voor het Leger Des Heils Op woensdag 27 juni organiseren eerstejaars studenten Maatschappelijke Zorg van ROC Friese Poort een Zomerfair. De gehele opbrengst gaat naar het project Vast en Verder van het Leger Des Heils. De fair vindt plaats van 10.00-15.00 uur in de vestigingen Drachten, Leeuwarden, Emmeloord en Sneek.
Midden Yn ’e Mienskip Eventweek voor studenten van ROC Friese Poort Van 26 tot en met 29 juni 2018 staat ROC Friese Poort in Drachten in het teken van Leeuwarden-Fryslân 2018. Tijdens deze ‘Midden Yn ‘e Mienskip Eventweek kunnen studenten en medewerkers genieten van inspirerende workshops, kunst, theater, sport en muziek.
Team Drachten Drie winnaar van het Capture the Flag Event 2018 Ruim 100 ICT-studenten van ROC Friese Poort en medewerkers van Defensie bonden dinsdag 19 juni de strijd met elkaar aan tijdens een Capture the Flag Event in de vestiging Emmeloord. Winnaar van het Event werd ‘Team Drachten Drie’.
Resultaten JOB-Monitor 2018 Vanaf december 2017 konden onze studenten via de JOB-Monitor laten weten wat ze van onze school en hun opleiding vinden. De JOB-Monitor is het grootste landelijke onderzoek dat elke twee jaar in kaart brengt hoe tevreden mbo-studenten over hun onderwijs zijn.

Pagina's