0900 8 996 996
(normaal tarief)

PRAKTIJKROUTE MET INTERZORG GROEP FERWERT VAN START

Geplaatst op 08 september 2017

Gistermiddag was de aftrap voor de samenwerking tussen ROC Friese Poort en Interzorg Groep te Ferwert. Vanaf aanstaande maandag gaat namelijk een nieuwe praktijkleerroute officieel van start. Ca. 20 studenten van de beroepsopleiding Verzorgende IG en de opleiding Dienstverlening uit het reguliere en volwassen onderwijs van ROC Friese Poort in Leeuwarden/Dokkum gaan hun opleiding vanaf aanstaande maandag intern bij Interzorg Groep volgen. Voor begeleiding zijn vier dagen per week docenten van ROC Friese Poort aanwezig. Speciaal voor hen wordt een skillslab gebouwd waar ze hun opgedane ervaring in de praktijk kunnen oefenen en klassikaal les kunnen krijgen.

Onderstaande artikelen komen uit de Leeuwarder Courant, het Friesch Dagblad en de Nieuwe Dockumer Courant van deze week:

 

 

Meer nieuws

Fries praktijkonderwijs en mbo werken samen om kansen jongeren te vergroten Zoveelmogelijk jongeren een startkwalificatie voor de arbeidsmarkt. De scholen voor praktijkonderwijs en de mbo-scholen in Friesland tekenden op 18 januari bij ROC Friese Poort in Leeuwarden een convenant om hierin nauw te gaan samenwerken. Om jongeren de kans te geven zich zo maximaal mogelijk te ontwikkelen.
Nog enkele opleidingsplaatsen Verzorgende-IG update beschikbaar Eind januari start in Balk of St Nicolaasga bij Hof en Hiem het 52-weekse versnelde opleidingstraject Verzorgende IG mbo BBL (werken-leren) niveau 3.
Succesvolle workshop Cyber Aware voor winnaars enquête Thuiszorg het Friese Land, NDC Mediagroep en Koninklijke Damstra Installatietechniek winnen een gratis Cyber-workshop.
Eindpresentatie project DADAkunsttas Eerstejaars studenten Mediavormgever Art en Design presenteren eigen gemaakte kunsttassen. 
Schrijf je nu in voor de cursus Opspantechniek op 12 en 19 februari 2018 Deze cursus is een module binnen de mbo-opleiding Verspaningstechnoloog niveau 4. Je kunt je voor deze cursus inschrijven door een e-mail te sturen naar volwassenen@rocfriesepoort.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Erik Overzet via telefoonnummer (058) 233 99 66. 

Pagina's