0900 8 996 996
(normaal tarief)

PRAKTIJKROUTE MET INTERZORG GROEP FERWERT VAN START

Geplaatst op 08 september 2017

Gistermiddag was de aftrap voor de samenwerking tussen ROC Friese Poort en Interzorg Groep te Ferwert. Vanaf aanstaande maandag gaat namelijk een nieuwe praktijkleerroute officieel van start. Ca. 20 studenten van de beroepsopleiding Verzorgende IG en de opleiding Dienstverlening uit het reguliere en volwassen onderwijs van ROC Friese Poort in Leeuwarden/Dokkum gaan hun opleiding vanaf aanstaande maandag intern bij Interzorg Groep volgen. Voor begeleiding zijn vier dagen per week docenten van ROC Friese Poort aanwezig. Speciaal voor hen wordt een skillslab gebouwd waar ze hun opgedane ervaring in de praktijk kunnen oefenen en klassikaal les kunnen krijgen.

Onderstaande artikelen komen uit de Leeuwarder Courant, het Friesch Dagblad en de Nieuwe Dockumer Courant van deze week:

 

 

Meer nieuws

Studiefinanciering. Hoe zit dat? Als je 18 wordt en een mbo-opleiding volgt, krijg je ook recht op studiefinanciering. Maar hoe vraag je dit aan? En wat zijn de mogelijkheden?
Gouden Schaal voor gezonde schoolkantine De schoolkantine van locatie Wilaarderburen is de eerste van ROC Friese Poort die de Gouden Schaal van het Voedingscentrum in de wacht heeft gesleept omdat het assortiment voor 80% uit gezonde producten bestaat.
Ontbijten met wake up call cyber safety Donderdag 17 mei ontbeten ondernemers in Súdwest-Fryslân met een wake up call cyber safety in Lokaal 55 in Sneek. Stichting Cyber Safety Noord-Nederland gaf een ontbijtsessie om ondernemers bewust te maken van de digitale gevaren en tips om ze te vermijden of bestrijden.
Werkgevers tevreden over afgestudeerde mbo’ers Werkgevers zijn tevreden over de aansluiting van het mbo op de arbeidsmarkt. Dat blijkt uit het rapport dat SBB aan de minister van OCW aanbood. 80% van de werkgevers beoordeelt de beroepsvaardigheden van recent afgestudeerde mbo’ers goed tot zeer goed. 
Solar team Sinnefûgel Sneek tweede plek NK Afgelopen weekend won ons solar team de Sinnefûgel uit Sneek de tweede plek tijdens het NK Zonnebootrace in Akkrum. Een prachtige prestatie! Tijdens de meivakantie hebben studenten en docenten nog hard gewerkt om de boot klaar te maken voor de race. En dat heeft zich uitbetaald in de tweede plek.

Pagina's