0900 8 996 996
(normaal tarief)

PRAKTIJKROUTE MET INTERZORG GROEP FERWERT VAN START

Geplaatst op 08 september 2017

Gistermiddag was de aftrap voor de samenwerking tussen ROC Friese Poort en Interzorg Groep te Ferwert. Vanaf aanstaande maandag gaat namelijk een nieuwe praktijkleerroute officieel van start. Ca. 20 studenten van de beroepsopleiding Verzorgende IG en de opleiding Dienstverlening uit het reguliere en volwassen onderwijs van ROC Friese Poort in Leeuwarden/Dokkum gaan hun opleiding vanaf aanstaande maandag intern bij Interzorg Groep volgen. Voor begeleiding zijn vier dagen per week docenten van ROC Friese Poort aanwezig. Speciaal voor hen wordt een skillslab gebouwd waar ze hun opgedane ervaring in de praktijk kunnen oefenen en klassikaal les kunnen krijgen.

Onderstaande artikelen komen uit de Leeuwarder Courant, het Friesch Dagblad en de Nieuwe Dockumer Courant van deze week:

 

 

Meer nieuws

Nieuwe samenwerking tussen zorginstellingen en ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen Dinsdagavond 19 september is er door ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen een voorlichting over de opleiding Verpleegkundige gegeven aan de medewerkers van Leppehiem, Hof en Hiem, het Bildt en Interzorg.
Vaarbewijs halen? Start met een cursus Het Klein Vaarbewijs is verplicht voor vaartuigen van 15 tot 25 meter én die sneller varen dan 20 kilometer per uur. Het Groot Vaarbewijs is voor vaartuigen groter dan 25 meter. 
Banen voor het oprapen in installatiebranche Durk Reitsma, docent installatietechniek aan ROC Friese Poort, geeft uitleg over het belang van een professioneel aangelegde cv-installatie.
50 geslaagden voor cursus Ondersteunen bij verpleegtechnisch handelen Dinsdag 12 september hebben 50 medewerkers van de KwadrantGroep hun certificaat “Ondersteunen bij verpleegtechnisch handelen” in ontvangst genomen tijdens een feestelijke bijeenkomst op locatie de Zonnedauw in Drachten.
PopUp Innovatiehuis over levenskunst en zingeving in het beroepsonderwijs De vraag naar waardengedreven en wendbare medewerkers neem toe. De samenleving vraagt steeds meer aandacht voor de morele conditie van studenten. ROC Friese Poort en Landstede starten 19 september in Steenwijk met een bijna twee weken durend Pop-Up Innovatiehuis. Over levenskunst, cultuur en zingeving in het beroepsonderwijs.

Pagina's