0900 8 996 996
(normaal tarief)

PRAKTIJKROUTE MET INTERZORG GROEP FERWERT VAN START

Geplaatst op 08 september 2017

Gistermiddag was de aftrap voor de samenwerking tussen ROC Friese Poort en Interzorg Groep te Ferwert. Vanaf aanstaande maandag gaat namelijk een nieuwe praktijkleerroute officieel van start. Ca. 20 studenten van de beroepsopleiding Verzorgende IG en de opleiding Dienstverlening uit het reguliere en volwassen onderwijs van ROC Friese Poort in Leeuwarden/Dokkum gaan hun opleiding vanaf aanstaande maandag intern bij Interzorg Groep volgen. Voor begeleiding zijn vier dagen per week docenten van ROC Friese Poort aanwezig. Speciaal voor hen wordt een skillslab gebouwd waar ze hun opgedane ervaring in de praktijk kunnen oefenen en klassikaal les kunnen krijgen.

Onderstaande artikelen komen uit de Leeuwarder Courant, het Friesch Dagblad en de Nieuwe Dockumer Courant van deze week:

 

 

Meer nieuws

Ontdek Techniek, een succesvolle avond Gister, woensdag 15 november, was de open avond Ontdek Techniek voor vierdejaars vmbo-leerlingen, ouders, volwassenen en bedrijven. De vestiging Drachten ontving ruim 150 gasten.
Studenten stellen activiteitenprogramma samen voor kinderen BSO en AZC Tweedejaars studenten (niveau 3 én 4) van de opleiding Pedagogisch medewerker hebben begin deze week een project buiten de school uitgevoerd.
Studenten Dienstverlening verzorgen lunch van A tot Z Een spannend moment. Dat was het gister voor de tweedejaars studenten van de opleiding Dienstverlening niveau 2. Er stond een examen ‘voeding’ op het programma.
Maedeh naar de finale Onze student Maedeh Rahimi staat in de finale van het ambassadeursgala.  Donderdag 23 november maakt zij kans om uitgeroepen te worden tot Landelijke Ambassadeur van het mbo. De finale vindt plaats in het Orpheus Theater van Apeldoorn. 
Student Rik Willems fabriceert schotklokken voor korfbalvereniging OWK Onlangs heeft korfbalvereniging OWK uit Oostwold bij JC-Electronics in Leek twee schotklokken in ontvangst genomen. Deze klokken zijn door onze student Rik Willems zelf gefabriceerd.

Pagina's