0900 8 996 996
(normaal tarief)

Op maat gemaakte training voor FrieslandCampina

Geplaatst op 04 december 2017

Begin november heeft ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen een op maat gemaakte training verzorgd aan het Witron team van FrieslandCampina. Tijdens deze training gaven de docenten van ROC Friese Poort instructies aan de storingsmonteurs van het Witron team. Ze kunnen nu de vier meest voorkomende kraanstoringen zelfstandig oplossen.
Door het aanbieden van deze training hoopt FrieslandCampina door de kennisspreiding minder kwetsbaar te zijn en storingen sneller op te kunnen lossen.

 

Is uw organisatie ook geïnteresseerd in een soortgelijke training? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseur Erik Overzet via telefoonnummer 06-21597842 of e.overzet@friesepoort.com.

Meer nieuws

Diplomering Verzorgende IG Patyna en Hof en Hiem Op donderdag 22 februari 2018 namen 15 werknemers van Patyna en Hof en Hiem hun diploma Verzorgende IG in ontvangst. Medewerkers verzorgende van Patyna en Hof en Hiem volgden in een samengestelde groep het opleidingstraject tot Verzorgende IG.
Diplomering derde groep mbo Verpleegkundige Kwadrantgroep Op dinsdag 20 februari 2018 nam de derde groep van de Kwadrantgroep het mbo-diploma Verpleegkundige niveau 4 in ontvangst. In april starten weer twee groepen zij-instromer Verzorgende IG bekostigd vanuit Sectorplus gelden.
Diplomering Verpleegkunde medewerkers Paletgroep Op donderdag 15 maart 2018 namen 7 medewerkers van de Paletgroep hun mbo-diploma Verpleegkunde in ontvangst!
Terugblik NLdoet Drachten Eerstejaars studenten van de opleiding Maatschappelijke Zorg gingen vrijdag 9 maart jl. in actie voor NLdoet. De studenten gingen aan de slag bij diverse zorginstellingen in de omgeving van Drachten.
Opleiding Verzorgende IG reikt eerste cum laude-diploma uit Afgelopen maandag 12 maart kreeg de diploma-uitreiking van de volwassenenopleiding Verzorgende IG (bijzondere trajecten) een extra feestelijk tintje. Jolanda Bergsma-Bijlsma ontving als het eerste student een cum-laude diploma.

Pagina's