0900 8 996 996
(normaal tarief)

Op maat gemaakte training voor FrieslandCampina

Geplaatst op 04 december 2017

Begin november heeft ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen een op maat gemaakte training verzorgd aan het Witron team van FrieslandCampina. Tijdens deze training gaven de docenten van ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen instructies aan de storingsmonteurs van het Witron team, waardoor zij na afloop van de training de vier meest voorkomende kraanstoringen zelfstandig kunnen oplossen.
Door het aanbieden van deze training hoopt FrieslandCampina minder kwetsbaar te zijn door de kennisspreiding en storingen sneller op te kunnen lossen.

 

Is uw organisatie ook geïnteresseerd in een soortgelijke training? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseur Erik Overzet via telefoonnummer 06-21597842 of e.overzet@friesepoort.com.

Meer nieuws

Gratis loopbaanadvies voor werknemers van 45 jaar en ouder Duizenden werkenden van 45 jaar en ouder kunnen nu een gesubsidieerd ontwikkeladvies aanvragen bij een loopbaanadviseur.
Budget scholingsvoucher langdurige zorg bijna op Het heeft er lang naar uitgezien dat het budget voor de scholingsvouchers voor werknemers uit de langdurige zorg niet helemaal op zou raken. Sinds enkele weken is echter het aantal aanvragen dat UWV voor deze scholingsvoucher ontvangt enorm gestegen.
15 topopleidingen voor ROC Friese Poort in Keuzegids Mbo 2018 Vijftien opleidingen van ROC Friese Poort krijgen het predicaat “Topopleiding 2018” in de vandaag verschenen Keuzegids Mbo. Het gaat om opleidingen in de zes vakgebieden Signmaking, Financieel administratieve beroepen, Podium- en evenemententechniek, Logistiek, Handhaver toezicht en veiligheid en Klantmedewerker bancaire diensten. Deze opleidingen kregen een beoordeling van 75 punten of hoger.
Alice Muller benoemd als lid College van Bestuur ROC Friese Poort ROC Friese Poort heeft mevrouw Alice Muller (43) benoemd als lid van het College van Bestuur. Met ingang van 1 maart 2018 treedt zij in dienst. Met de benoeming van Muller is gekozen voor een jonge, ambitieuze bestuurder met een groot regionaal en landelijke netwerk en veel kennis over de Friese arbeidsmarkt.
Veteranen helpen nieuwe Nederlanders inburgeren ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen is een succesvolle pilot gestart door de inzet van veteranen bij de reguliere inburgeringslessen.

Pagina's