0900 8 996 996
(normaal tarief)

Op maat gemaakte training voor FrieslandCampina

Geplaatst op 04 december 2017

Begin november heeft ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen een op maat gemaakte training verzorgd aan het Witron team van FrieslandCampina. Tijdens deze training gaven de docenten van ROC Friese Poort instructies aan de storingsmonteurs van het Witron team. Ze kunnen nu de vier meest voorkomende kraanstoringen zelfstandig oplossen.
Door het aanbieden van deze training hoopt FrieslandCampina door de kennisspreiding minder kwetsbaar te zijn en storingen sneller op te kunnen lossen.

 

Is uw organisatie ook geïnteresseerd in een soortgelijke training? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseur Erik Overzet via telefoonnummer 06-21597842 of e.overzet@friesepoort.com.

Meer nieuws

Nog enkele plekken beschikbaar in opleiding Stuurman Werktuigkundige Zeevisvaart Er zijn nog enkele plekken beschikbaar in de septemberinstroom van de opleiding Stuurman Werktuigkundige Zeevisvaart MBO 2 BBL (SW6). Je woont, werkt en leert begeleid aan boord van het eigen schip en gaat eens in de 4 tot 6 weken een week naar school.
Nieuwe maritieme trainingen op zaterdag Per september 2018 bieden we op Urk een drietal nieuwe maritieme trainingen op zaterdag aan: Elektrotechniek aan boord Basis, Lassen Maritiem Basis en Veilig werken in de machinekamer.
Studenten Maatschappelijke Zorg halen ruim 2000 euro op voor het Leger des Heils Eerstejaars studenten Maatschappelijke Zorg hebben vandaag een cheque van 2114,44 euro aangeboden aan het Leger des Heils. De studenten haalden dit bedrag op met de Zomerfair die onlangs plaatsvond in Drachten, Leeuwarden, Sneek en Emmeloord. Het organiseren van het evenement maakt deel uit van de opleiding.  
Met een diploma én goed gevuld portfolio de arbeidsmarkt op Studenten Commercieel Technicus halen naast diploma landelijk erkende certificaten 'Lean Management' en 'CE-Ondernemerschap'. 
Diplomering Rentex Floron Op woensdag 4 juli 2018 namen 13 medewerkers van Rentex Floron hun mbo-diploma Logistiek medewerker in ontvangst. Van harte gefeliciteerd!

Pagina's