0900 8 996 996
(normaal tarief)

Nieuwe maritieme trainingen op zaterdag

Geplaatst op 11 juli 2018

Per september 2018 bieden we op Urk een drietal nieuwe maritieme trainingen op zaterdag aan:

  • Elektrotechniek aan boord Basis
    Als je zelfstandig elektrische schema's wilt leren lezen en met behulp van een multimeter storingen wilt leren opzoeken.
  • Lassen Maritiem Basis
    Schade aan boord of een ander klein klusje waarbij gelast moet worden? Als je zelfstandig kleine herstellingen wilt leren uitvoeren aan boord.
  • Veilig werken in de machinekamer 
    Als je veilig wilt leren werken in de machinekamer, zelfstandig storingen signaleren en oplossen en eenvoudige mechanische werkzaamheden wilt leren uitvoeren.

Meer nieuws

Nog enkele plekken beschikbaar in opleiding Stuurman Werktuigkundige Zeevisvaart Er zijn nog enkele plekken beschikbaar in de septemberinstroom van de opleiding Stuurman Werktuigkundige Zeevisvaart MBO 2 BBL (SW6). Je woont, werkt en leert begeleid aan boord van het eigen schip en gaat eens in de 4 tot 6 weken een week naar school.
Nieuwe maritieme trainingen op zaterdag Per september 2018 bieden we op Urk een drietal nieuwe maritieme trainingen op zaterdag aan: Elektrotechniek aan boord Basis, Lassen Maritiem Basis en Veilig werken in de machinekamer.
Studenten Maatschappelijke Zorg halen ruim 2000 euro op voor het Leger des Heils Eerstejaars studenten Maatschappelijke Zorg hebben vandaag een cheque van 2114,44 euro aangeboden aan het Leger des Heils. De studenten haalden dit bedrag op met de Zomerfair die onlangs plaatsvond in Drachten, Leeuwarden, Sneek en Emmeloord. Het organiseren van het evenement maakt deel uit van de opleiding.  
Met een diploma én goed gevuld portfolio de arbeidsmarkt op Studenten Commercieel Technicus halen naast diploma landelijk erkende certificaten 'Lean Management' en 'CE-Ondernemerschap'. 
Diplomering Rentex Floron Op woensdag 4 juli 2018 namen 13 medewerkers van Rentex Floron hun mbo-diploma Logistiek medewerker in ontvangst. Van harte gefeliciteerd!

Pagina's