0900 8 996 996
(normaal tarief)

Lancering Voucherregeling MKB Fryslân

Geplaatst op 29 maart 2018

De provincie Fryslân heeft tijdens de Business Contact Dagen in Leeuwarden de Voucherregeling MKB Fryslân gelanceerd. Met de regeling wil de provincie zoveel mogelijk mkb’ers stimuleren om zich verder te ontwikkelen. 


Gedeputeerde Sander de Rouwe overhandigde de eerste voucher aan Vriesia Glas uit Sneek.

Vanaf 20 maart 2018 kunnen mkb’ers in de provincie Fryslân subsidie ontvangen voor het vergroten van hun kennisniveau op het gebied van bedrijfsontwikkeling, innovatie en strategische HR. 50% van de kosten voor het inschakelen van een onafhankelijke deskundige of deelname aan (in-company) opleidingen, trainingen, seminar of cursussen worden vergoed. De subsidie bedraagt maximaal 2.500 euro. Het budget voor 2018 is 900.000 euro. Een deel daarvan is bedoeld voor projecten die zich richten op strategische HR. Subsidieaanvragen kunnen worden ingediend bij het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN).

Nieuwsgierig welke opleidingen, cursussen of trainingen wij aanbieden? Bekijk ons opleidingsaanbod.

VOUCHERREGELING MKB FRYSLÂN 2018
Groei verder met je bedrijf. Mkb’ers in de provincie Fryslân kunnen subsidie ontvangen voor het vergroten van hun kennisniveau op het gebied van bedrijfsontwikkeling, innovatie en strategische HR. 50% van de kosten voor het inschakelen van een onafhankelijke deskundige of deelname aan (in-company) opleidingen, trainingen, seminars of cursussen zijn subsidiabel. Er is een apart subsidiebudget voor projecten gericht op strategische HR.

In het kort

Voor wie
Ondernemers in midden- en kleinbedrijf gevestigd en actief in de provincie Fryslân.

Waarvoor kun je subsidie krijgen?

  • Het inschakelen van een onafhankelijke deskundige
  • Het deelnemen aan (in-company) opleidingen, trainingen, seminars of cursussen

Wat zijn de voorwaarden?

  • Het project richt zich op innovatie, bedrijfsontwikkeling of strategische HR
  • De onafhankelijke deskundige kan op grond van zijn opleiding en ervaring het project uitvoeren
  • Er zijn nog geen contracten aangegaan vóór het indienen van de subsidieaanvraag
  • Het project wordt binnen 6 maanden na toezegging van de subsidie afgerond

Subsidie aanvragen of verder lezen? Kijk op SNN.nl

Meer nieuws

Onderwijsassistent in spé organiseren Koningsspelen Vrijdag 20 april jl. hebben tweedejaars studenten van de opleiding Onderwijsassistent Koningsspelen georganiseerd.
"Ik wil dit afmaken voor mijn jongens" Met onze bedrijfsopleidingen bieden we veel mensen een nieuwe kans op verdere ontwikkeling. Dat geldt ook voor Lusy Kook, die met haar 24 jaar al een bewogen leven achter de rug heeft. Haar drie zoontjes zijn haar belangrijkste motivatiebron om te blijven knokken voor een diploma.
ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen ontvangt certificaat Taalakkoord Op 23 april 2018 werd het ‘certificaat van aansluiting bij het Taalakkoord’ uitgereikt aan ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen. Directeur Paul Molenaar en opleidingsadviseur Hans Huiskes namen dit certificaat in ontvangst. ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen wil meer zichtbaarheid geven aan het Taalakkoord.
5 mei Share Freedom! 'Geef vrijheid door'. Voor onze studenten is dat niet zomaar een loze leus. Als ROC Friese Poort zijn we bijzonder betrokken bij het Bevrijdingsfestival en we vinden het erg belangrijk dat onze studenten stilstaan bij de achterliggende gedachte van Bevrijdingsdag. Een moment waarop we met zijn allen stilstaan bij de vrijheid en ook onvrijheid in deze wereld.
Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). Een organisatie moet een aantal technische en organisatorische maatregelen doorvoeren en medewerkers dienen op de hoogte te zijn van wat straks wel en niet meer mag. 

Pagina's