0900 8 996 996
(normaal tarief)

Kraamverzorgster en 6 zeevarenden behalen certificaten!

Geplaatst op 01 juni 2018

Op vrijdag 6 juni hebben 6 zeevarenden de cursus Medical Care afgerond. De trainingsweek begon met 2 dagen Medical First Aid. Naast de 6 zeevarenden nam ook een kraamverzorgster, Zwany Hoefnagel, deel aan Medical First Aid. Zij wilde graag weten wat een visserman allemaal moet kennen en kunnen op het gebied van eerste hulp. Zwany deed ook mee aan het examen en wist het certificaat Medical First Aid te behalen!

Wil jij, net als Zwany, het Medical First Aid certificaat behalen? Schrijf je dan nu in!
Of combineer Medical First Aid met Medical Care en haal in 5 lesdagen je certificaten!

 

Meer nieuws

Woningstichting Weststellingwerf in Duurzaam Doen Huis Vrijdag 14 september 2018 volgden ongeveer 35 medewerkers van woningstichting Weststellingwerf een workshop over hoe een woning te verduurzamen. De workshop vond plaats in het Duurzaam Doen Huis van Centrum Duurzaam van ROC Friese Poort. 
Challenge ECOkubus voor bouwstudenten Sneek en Emmeloord Woensdag 12 september 2018 was de aftrap van de Challenge Ecokubus voor tweedejaars bouwstudenten Sneek en Emmeloord onder begeleiding van Frysklab. Het doel van deze Challenge is om samen met Heijmans Woningbouw Noord (Drachten) als opdrachtgever een Ecokubus te ontwerpen en te bouwen voor ROC Friese Poort in Sneek.
Convenant Zorggroep Liante en ROC Friese Poort De jarenlange goede samenwerking tussen ROC Friese Poort en Zorggroep Liante is bekrachtigd met de ondertekening van het convenant. De samenwerking en de resultaten zijn hiermee geborgd en dragen bij aan een leven lang ontwikkelen in de regio. 
Prinsjesdag 2018 promotie van het mbo Zonder mbo'ers geen Prinsjesdag. Van beveiliging tot visagie en van fotografie tot paardenverzorging. Het mbo was ruim aanwezig tijdens Prinsjesdag. 
Nieuw opleidingstraject in de ouderenzorg Zorgorganisaties Patyna en Noorderbreedte zijn op 10 september gestart met een gezamenlijk opleidingstraject in Noordwest Friesland voor zij-instromers. Samen met ROC Friese Poort worden 23 nieuwe medewerkers opgeleid tot maatschappelijk verzorgende. De deelnemers krijgen een vaste betaalde baan in de zorg.

Pagina's