Terug

Hans Huiskes, opleidingsadviseur Startcollege, gaat met pensioen

donderdag 28 oktober 2021

Samuel Korthof neemt Hans zijn functie als opleidingsadviseur over en is het nieuwe aanspreekpunt voor het Startcollege.

Onze collega Hans Huiskes, opleidingsadviseur Startcollege, gaat vanaf 1 november van zijn welverdiende pensioen genieten. De afgelopen 18 jaar heeft Hans Huiskes zich volop ingezet voor diverse doelgroepen in het volwassenenonderwijs bij ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen. Veel inburgeraars, laaggeletterden en EU-medewerkers konden dankzij Hans met behulp van een scholingstraject werken aan een nieuwe toekomst. Hans werkte hierbij nauw samen met gemeenten, re-integratiebedrijven en betrokkenen van de verschillende vestigingen van ROC Friese Poort.

Vanaf dit moment is onze nieuwe collega Samuel Korthof het nieuwe aanspreekpunt voor het Startcollege. Hij neemt Hans zijn functie als opleidingsadviseur over.    

Heb je vragen of wil je kennismaken met Samuel? Neem dan contact met hem op via 06-28170785, skorthof@rocfriesepoort.nl of bekijk hier informatie over het startcollege. 

Hans
Hans Huiskes
Samuel
Samuel Korthof