0900 8 996 996
(normaal tarief)

The Green Alert; vijf scholen, één beweging

Geplaatst op 13 februari 2018

Op donderdag 15 februari as. organiseren studenten van ROC Friese Poort en de andere mbo- en hbo-instellingen van Leeuwarden de follow-up van de Friese Dag van de Duurzaamheid: ‘The Green Alert’. Het evenement vindt plaats van 16.00-20.00 uur in de Neushoorn in Leeuwarden. Dit studenteninitiatief laat zien dat duurzaam doen en ondernemend denken omgezet kan worden in leuke events én acties die inspireren.

Tijdens ‘The Green Alert’ zijn er 20 bedrijven en organisaties aanwezig die hun duurzame product of dienst laten zien, horen, proeven en beleven op The Green Alert markt. Er zijn ook lekkere duurzame hapjes en er is muziek. De toegang is gratis. Iedereen is van harte welkom!

 

Meer nieuws

Anderstalige jongvolwassenen officieel gestart met mbo-opleiding Vrijdag 16 februari 2018 is een groep van tien anderstalige jongvolwassenen officieel gestart met een mbo-opleiding bij ROC Friese Poort. Tijdens een feestelijke bijeenkomst werd deze groep in het zonnetje gezet.
The Green Alert; vijf scholen, één beweging Op donderdag 15 februari as. organiseren studenten van ROC Friese Poort en de andere mbo- en hbo-instellingen van Leeuwarden de follow-up van de Friese Dag van de Duurzaamheid: ‘The Green Alert’. Het evenement vindt plaats van 16.00-20.00 uur in de Neushoorn in Leeuwarden.
ROC Friese Poort eerste ROC met gekwalificeerde scholing warmtepompen én zonne-energie Mbo-studenten die bij ROC Friese Poort afstuderen in installatietechnische opleidingen met de onderdelen warmtepompen en zonne-energie, zijn klaargestoomd voor de landelijke examens in die onderdelen. ‘De lesstof bevat de theoretische en praktische kennis die nodig is om te kunnen slagen,’ aldus Wil van Ophem van Kwaliteit voor Installaties Nederland.
2e Diplomering Wijkleerteam mbo Dienstverlening ROC Friese Poort Binnen 1 jaar diploma, werkervaring én kansen op de arbeidsmarkt!  De uitkeringsgerechtigden met een afstand tot de arbeidsmarkt kregen de kans om zich, met behoud van uitkering, in te zetten voor de eigen samenleving, werkervaring op te doen én een volwassenenopleiding te volgen.
ROC Friese Poort trapt af met LF2018 programma Midden yn ‘e Mienskip Op donderdag 8 februari trapte ROC Friese Poort in Leeuwarden af met haar programmapresentatie voor LF2018: ‘Midden yn ‘e Mienskip’. Herman van Veen onthulde het uit 484 bestaande schilderijtjes bestaande mienskipschilderij Elts&1. Drie jaar geleden schilderden hij en burgemeester Ferd Crone de eerste schilderijen van het doek.

Pagina's