0900 8 996 996
(normaal tarief)

Gerwin, Woltine, Daniëlla en Bart waren erbij tijdens onze Open Dagen en wonnen een VR-bril

Geplaatst op 16 februari 2017

Bezoekers die hun aanwezigheid registreerden tijdens de Open Dagen maakten daardoor kans op een VR-bril. Gerwin, Woltine, Daniëlla en Bart lieten deze kans niet onbenut. Uit alle inschrijvingen waren zij de vier gelukkige winnaars. Inmiddels hebben ze allemaal hun VR-bril ontvangen uit handen van de vestigingsdirecties. Wij wensen hen veel plezier in de virtuele wereld!

winnaars vr-bril open dagen 2017

Meer nieuws

Lyrise van Etteger door naar finale Skills Heroes Studente Lyrise van Etteger van de opleiding Directiesecretaresse/Managementassistent (volwassentraject) is als vierde geëindigd tijdens de voorronde van Skills Heroes! Daardoor heeft ze zich geplaatst voor Skills The Finals. 
Nomineer voor STAR Awards 2018 Voor het vierde jaar op rij organiseren we de ROC Friese Poort STAR Awards. De verkiezing waarbij we uitblinkende studenten, docenten en BPV-bedrijven van ROC Friese Poort in de schijnwerpers zetten. Wie verdient volgens jou een award?
Fries praktijkonderwijs en mbo werken samen om kansen jongeren te vergroten Zoveelmogelijk jongeren een startkwalificatie voor de arbeidsmarkt. De scholen voor praktijkonderwijs en de mbo-scholen in Friesland tekenden op 18 januari bij ROC Friese Poort in Leeuwarden een convenant om hierin nauw te gaan samenwerken. Om jongeren de kans te geven zich zo maximaal mogelijk te ontwikkelen.
Nog enkele opleidingsplaatsen Verzorgende-IG update beschikbaar Eind januari start in Balk of St Nicolaasga bij Hof en Hiem het 52-weekse versnelde opleidingstraject Verzorgende IG mbo BBL (werken-leren) niveau 3.
Succesvolle workshop Cyber Aware voor winnaars enquête Thuiszorg het Friese Land, NDC Mediagroep en Koninklijke Damstra Installatietechniek winnen een gratis Cyber-workshop.

Pagina's