Terug

#FP-Stories Informatieavond 29 juni

dinsdag 22 juni 2021

Sta je op het punt je definitieve opleidingskeuze te maken en heb je nog een belangrijke vraag? 

Sta je op het punt je definitieve opleidingskeuze te maken en heb je nog een belangrijke vraag? Heb je onze online open dagen gemist en wil je graag nog meer weten over onze mbo-opleidingen? Kom dan naar onze Informatieavond. Vele studenten gingen jou al voor, zoals Jens en Hilda. 

Jens

jens 2

 

Jens Kuiper - Middenkaderfunctionaris Infra

“Heel veel familieleden werken in de grondwerk-, wegen- en waterbouw. Ik ken die wereld daardoor best wel goed. Mijn neef had al een opleiding bij ROC Friese Poort gevolgd en hij vond dat ook wel wat voor mij. Na de opleiding wil ik eerst uitvoerder bij een bedrijf worden om uiteindelijk een eigen bedrijf te starten met mijn neef. 

‘Ga naar een voorlichting’ 

Stage is een super belangrijk onderdeel van de opleiding. Het bedrijf waar ik nu stage loop, geeft mij de kans om  ervaring op te doen. Door mijn familie wist ik al veel, maar nu leer ik zelf de kneepjes van het vak. Kies je voor een opleiding, ga er dan ook 100% voor! Dat is mijn motto. Twijfel je nog? Kom dan in contact met mensen die ervaring hebben of ga naar een meeloopdag.   

 

Hilda Kuipers - VeVa mbo-v

Als klein meisje wist ik al dat ik later bij defensie wil gaan werken. Jaren later kwam ik tot de ontdekking dat ik verzorging ook heel leuk vind. Dus toen ik op het vmbo naar een voorlichting ging van Veva en erachter kwam dat ik die opleiding kon combineren met verpleging was ik verkocht! Alles wat ik wil, komt samen in één opleiding. Echt perfect.

Hilda