0900 8 996 996
(normaal tarief)

Droom van oud-student Brian op de Dijk wordt werkelijkheid

Geplaatst op 24 juni 2015

Voor Brian op de Dijk, oud-student van de opleiding Fotograaf (richting Journalistiek), is een droom uitgekomen. Zijn zelf bedachte, geschreven, geregisseerde en geproduceerde film ‘De Confrontatie’ ging afgelopen weekend in première.

‘De Confrontatie’ is de titel van de allereerste film van VIPS TV. Het verhaal is geschreven door Brian, eigenaar van VIPS TV. Hij droomde het verhaal over Joost Veldhuis, die op zijn twaalfde verjaardag hoort dat hij is geadopteerd. Samen met zijn beste vriend gaat Joost op zoek naar zijn echte ouders. Tijdens deze zoektocht komt hij oog in oog te staan met zijn tweelingbroer. Zij worden letterlijk en figuurlijk met elkaar geconfronteerd.

Brian besloot het verhaal uit te werken en te verfilmen. Hij zocht een team om zich heen en stond op de set van zijn zelf bedachte film. De film is opgenomen in Groningen, Friesland (Gorredijk) en Drenthe (Annen). Bijzonder aan het project is dat iedereen vrijwillig heeft meegewerkt; de acteurs, de crew en de beheerders van de locaties.

Bekijk de trailer
Meer informatie over ‘De Confrontatie’

Bron: Asser Courant

Meer nieuws

Diplomering Verzorgende IG Patyna en Hof en Hiem Op donderdag 22 februari 2018 namen 15 werknemers van Patyna en Hof en Hiem hun diploma Verzorgende IG in ontvangst. Medewerkers verzorgende van Patyna en Hof en Hiem volgden in een samengestelde groep het opleidingstraject tot Verzorgende IG.
Diplomering derde groep mbo Verpleegkundige Kwadrantgroep Op dinsdag 20 februari 2018 nam de derde groep van de Kwadrantgroep het mbo-diploma Verpleegkundige niveau 4 in ontvangst. In april starten weer twee groepen zij-instromer Verzorgende IG bekostigd vanuit Sectorplus gelden.
Diplomering Verpleegkunde medewerkers Paletgroep Op donderdag 15 maart 2018 namen 7 medewerkers van de Paletgroep hun mbo-diploma Verpleegkunde in ontvangst!
Terugblik NLdoet Drachten Eerstejaars studenten van de opleiding Maatschappelijke Zorg gingen vrijdag 9 maart jl. in actie voor NLdoet. De studenten gingen aan de slag bij diverse zorginstellingen in de omgeving van Drachten.
Opleiding Verzorgende IG reikt eerste cum laude-diploma uit Afgelopen maandag 12 maart kreeg de diploma-uitreiking van de volwassenenopleiding Verzorgende IG (bijzondere trajecten) een extra feestelijk tintje. Jolanda Bergsma-Bijlsma ontving als het eerste student een cum-laude diploma.

Pagina's