0900 8 996 996
(normaal tarief)

Droom van oud-student Brian op de Dijk wordt werkelijkheid

Geplaatst op 24 juni 2015

Voor Brian op de Dijk, oud-student van de opleiding Fotograaf (richting Journalistiek), is een droom uitgekomen. Zijn zelf bedachte, geschreven, geregisseerde en geproduceerde film ‘De Confrontatie’ ging afgelopen weekend in première.

‘De Confrontatie’ is de titel van de allereerste film van VIPS TV. Het verhaal is geschreven door Brian, eigenaar van VIPS TV. Hij droomde het verhaal over Joost Veldhuis, die op zijn twaalfde verjaardag hoort dat hij is geadopteerd. Samen met zijn beste vriend gaat Joost op zoek naar zijn echte ouders. Tijdens deze zoektocht komt hij oog in oog te staan met zijn tweelingbroer. Zij worden letterlijk en figuurlijk met elkaar geconfronteerd.

Brian besloot het verhaal uit te werken en te verfilmen. Hij zocht een team om zich heen en stond op de set van zijn zelf bedachte film. De film is opgenomen in Groningen, Friesland (Gorredijk) en Drenthe (Annen). Bijzonder aan het project is dat iedereen vrijwillig heeft meegewerkt; de acteurs, de crew en de beheerders van de locaties.

Bekijk de trailer
Meer informatie over ‘De Confrontatie’

Bron: Asser Courant

Meer nieuws

Ontdek Techniek, een succesvolle avond Gister, woensdag 15 november, was de open avond Ontdek Techniek voor vierdejaars vmbo-leerlingen, ouders, volwassenen en bedrijven. De vestiging Drachten ontving ruim 150 gasten.
Studenten stellen activiteitenprogramma samen voor kinderen BSO en AZC Tweedejaars studenten (niveau 3 én 4) van de opleiding Pedagogisch medewerker hebben begin deze week een project buiten de school uitgevoerd.
Studenten Dienstverlening verzorgen lunch van A tot Z Een spannend moment. Dat was het gister voor de tweedejaars studenten van de opleiding Dienstverlening niveau 2. Er stond een examen ‘voeding’ op het programma.
Maedeh naar de finale Onze student Maedeh Rahimi staat in de finale van het ambassadeursgala.  Donderdag 23 november maakt zij kans om uitgeroepen te worden tot Landelijke Ambassadeur van het mbo. De finale vindt plaats in het Orpheus Theater van Apeldoorn. 
Student Rik Willems fabriceert schotklokken voor korfbalvereniging OWK Onlangs heeft korfbalvereniging OWK uit Oostwold bij JC-Electronics in Leek twee schotklokken in ontvangst genomen. Deze klokken zijn door onze student Rik Willems zelf gefabriceerd.

Pagina's