0900 8 996 996
(normaal tarief)

Droom van oud-student Brian op de Dijk wordt werkelijkheid

Geplaatst op 24 juni 2015

Voor Brian op de Dijk, oud-student van de opleiding Fotograaf (richting Journalistiek), is een droom uitgekomen. Zijn zelf bedachte, geschreven, geregisseerde en geproduceerde film ‘De Confrontatie’ ging afgelopen weekend in première.

‘De Confrontatie’ is de titel van de allereerste film van VIPS TV. Het verhaal is geschreven door Brian, eigenaar van VIPS TV. Hij droomde het verhaal over Joost Veldhuis, die op zijn twaalfde verjaardag hoort dat hij is geadopteerd. Samen met zijn beste vriend gaat Joost op zoek naar zijn echte ouders. Tijdens deze zoektocht komt hij oog in oog te staan met zijn tweelingbroer. Zij worden letterlijk en figuurlijk met elkaar geconfronteerd.

Brian besloot het verhaal uit te werken en te verfilmen. Hij zocht een team om zich heen en stond op de set van zijn zelf bedachte film. De film is opgenomen in Groningen, Friesland (Gorredijk) en Drenthe (Annen). Bijzonder aan het project is dat iedereen vrijwillig heeft meegewerkt; de acteurs, de crew en de beheerders van de locaties.

Bekijk de trailer
Meer informatie over ‘De Confrontatie’

Bron: Asser Courant

Meer nieuws

4 september inloopavond cursus Staatsexamen in Emmeloord Woon jij in de gemeente Noordoostpolder en afkomstig uit de EU of heb je eerder al een inburgeringscursus gevolgd? En wil je je graag goed voorbereiden op het Staatsexamen?
Duitse studenten blokken in plaats van bakken op zomerschool Voor de 12e keer op rij start in Leeuwarden bij ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen een groep Duitse studenten met de snelcursus Nederlands. 47 Studenten kozen niet voor de zon, maar voor investeren in zichzelf
Micha van Akkeren verlaat ROC Friese Poort De heer Van Akkeren, de voorzitter van het College van Bestuur, en de Raad van Toezicht hebben in goed overleg besloten uit elkaar te gaan. De heer Van Akkeren gaat uiting geven aan zijn gekoesterde wens om een eigen interim praktijk op te zetten. Hij kijkt met veel plezier en waardering terug op de samenwerking.
Woon, werk en leer begeleid aan boord en haal in 2 jaar je SW-6 diploma! Start in september met mbo-opleiding Stuurman Werktuigkundige Zeevisvaart niveau 2. Haal in 2 jaar je SW-6 diploma en aanvullende certificaten zoals Marcom-A en de Radar Navigator Operational level! Je woont, werkt en leert begeleid aan boord van het eigen schip en gaat eens in de 4 tot 6 weken een week naar school.
Gastles vissersloopbaan ROC Friese Poort Geslaagd voor je visserijdiploma? Vraag dan meteen je vaarbevoegdheidsbewijs (VBB) aan, want de vaartijd zonder een geldig VBB wordt niet erkend!  Dat was de belangrijkste ‘les’ die Ewelina Pietrzak van de Nederlandse Vissersbond meegaf aan een groep van ruim twintig schippers-in-opleiding aan ROC Friese Poort op Urk, allemaal toekomstige schippers.

Pagina's