0900 8 996 996
(normaal tarief)

Droom van oud-student Brian op de Dijk wordt werkelijkheid

Geplaatst op 24 juni 2015

Voor Brian op de Dijk, oud-student van de opleiding Fotograaf (richting Journalistiek), is een droom uitgekomen. Zijn zelf bedachte, geschreven, geregisseerde en geproduceerde film ‘De Confrontatie’ ging afgelopen weekend in première.

‘De Confrontatie’ is de titel van de allereerste film van VIPS TV. Het verhaal is geschreven door Brian, eigenaar van VIPS TV. Hij droomde het verhaal over Joost Veldhuis, die op zijn twaalfde verjaardag hoort dat hij is geadopteerd. Samen met zijn beste vriend gaat Joost op zoek naar zijn echte ouders. Tijdens deze zoektocht komt hij oog in oog te staan met zijn tweelingbroer. Zij worden letterlijk en figuurlijk met elkaar geconfronteerd.

Brian besloot het verhaal uit te werken en te verfilmen. Hij zocht een team om zich heen en stond op de set van zijn zelf bedachte film. De film is opgenomen in Groningen, Friesland (Gorredijk) en Drenthe (Annen). Bijzonder aan het project is dat iedereen vrijwillig heeft meegewerkt; de acteurs, de crew en de beheerders van de locaties.

Bekijk de trailer
Meer informatie over ‘De Confrontatie’

Bron: Asser Courant

Meer nieuws

Woningstichting Weststellingwerf in Duurzaam Doen Huis Vrijdag 14 september 2018 volgden ongeveer 35 medewerkers van woningstichting Weststellingwerf een workshop over hoe een woning te verduurzamen. De workshop vond plaats in het Duurzaam Doen Huis van Centrum Duurzaam van ROC Friese Poort. 
Challenge ECOkubus voor bouwstudenten Sneek en Emmeloord Woensdag 12 september 2018 was de aftrap van de Challenge Ecokubus voor tweedejaars bouwstudenten Sneek en Emmeloord onder begeleiding van Frysklab. Het doel van deze Challenge is om samen met Heijmans Woningbouw Noord (Drachten) als opdrachtgever een Ecokubus te ontwerpen en te bouwen voor ROC Friese Poort in Sneek.
Convenant Zorggroep Liante en ROC Friese Poort De jarenlange goede samenwerking tussen ROC Friese Poort en Zorggroep Liante is bekrachtigd met de ondertekening van het convenant. De samenwerking en de resultaten zijn hiermee geborgd en dragen bij aan een leven lang ontwikkelen in de regio. 
Prinsjesdag 2018 promotie van het mbo Zonder mbo'ers geen Prinsjesdag. Van beveiliging tot visagie en van fotografie tot paardenverzorging. Het mbo was ruim aanwezig tijdens Prinsjesdag. 
Nieuw opleidingstraject in de ouderenzorg Zorgorganisaties Patyna en Noorderbreedte zijn op 10 september gestart met een gezamenlijk opleidingstraject in Noordwest Friesland voor zij-instromers. Samen met ROC Friese Poort worden 23 nieuwe medewerkers opgeleid tot maatschappelijk verzorgende. De deelnemers krijgen een vaste betaalde baan in de zorg.

Pagina's