0900 8 996 996
(normaal tarief)

Droom van oud-student Brian op de Dijk wordt werkelijkheid

Geplaatst op 24 juni 2015

Voor Brian op de Dijk, oud-student van de opleiding Fotograaf (richting Journalistiek), is een droom uitgekomen. Zijn zelf bedachte, geschreven, geregisseerde en geproduceerde film ‘De Confrontatie’ ging afgelopen weekend in première.

‘De Confrontatie’ is de titel van de allereerste film van VIPS TV. Het verhaal is geschreven door Brian, eigenaar van VIPS TV. Hij droomde het verhaal over Joost Veldhuis, die op zijn twaalfde verjaardag hoort dat hij is geadopteerd. Samen met zijn beste vriend gaat Joost op zoek naar zijn echte ouders. Tijdens deze zoektocht komt hij oog in oog te staan met zijn tweelingbroer. Zij worden letterlijk en figuurlijk met elkaar geconfronteerd.

Brian besloot het verhaal uit te werken en te verfilmen. Hij zocht een team om zich heen en stond op de set van zijn zelf bedachte film. De film is opgenomen in Groningen, Friesland (Gorredijk) en Drenthe (Annen). Bijzonder aan het project is dat iedereen vrijwillig heeft meegewerkt; de acteurs, de crew en de beheerders van de locaties.

Bekijk de trailer
Meer informatie over ‘De Confrontatie’

Bron: Asser Courant

Meer nieuws

SER aanjager doe-agenda LLO, mbo-scholen als goed voorbeeld aangehaald De MBO Raad heeft de SER geadviseerd om vooral te kijken naar de mogelijkheden die er in het mbo al zijn. Zo hebben Scalda en ROC Friese Poort tijdens de startbijeenkomst in drukbezochte workshops laten zien hoe zij werken met flexibele trajecten voor volwassenen, zowel in het bekostigd onderwijs als in het niet-bekostigd onderwijs. 
Studenten organiseren Zomerfair voor het Leger Des Heils Op woensdag 27 juni organiseren eerstejaars studenten Maatschappelijke Zorg van ROC Friese Poort een Zomerfair. De gehele opbrengst gaat naar het project Vast en Verder van het Leger Des Heils. De fair vindt plaats van 10.00-15.00 uur in de vestigingen Drachten, Leeuwarden, Emmeloord en Sneek.
Midden Yn ’e Mienskip Eventweek voor studenten van ROC Friese Poort Van 26 tot en met 29 juni 2018 staat ROC Friese Poort in Drachten in het teken van Leeuwarden-Fryslân 2018. Tijdens deze ‘Midden Yn ‘e Mienskip Eventweek kunnen studenten en medewerkers genieten van inspirerende workshops, kunst, theater, sport en muziek.
Team Drachten Drie winnaar van het Capture the Flag Event 2018 Ruim 100 ICT-studenten van ROC Friese Poort en medewerkers van Defensie bonden dinsdag 19 juni de strijd met elkaar aan tijdens een Capture the Flag Event in de vestiging Emmeloord. Winnaar van het Event werd ‘Team Drachten Drie’.
Resultaten JOB-Monitor 2018 Vanaf december 2017 konden onze studenten via de JOB-Monitor laten weten wat ze van onze school en hun opleiding vinden. De JOB-Monitor is het grootste landelijke onderzoek dat elke twee jaar in kaart brengt hoe tevreden mbo-studenten over hun onderwijs zijn.

Pagina's