0900 8 996 996
(normaal tarief)

Diplomering medewerkers Werk-leerbedrijf Noard East Fryslân (NEF)

Geplaatst op 27 februari 2018

Medewerkers Werk-leerbedrijf Noard East Fryslân (NEF) hebben na een jaar van hard werken hun Entree-diploma in ontvangst genomen. Een Entree-opleiding is een basis mbo-opleiding op niveau 1. Veel medewerkers van NEF hebben in de afgelopen jaren met succes hun diploma mogen halen en ook dit jaar nam er een groep van 12 medewerkers deel.

De deelnemers gingen gedurende het jaar, één keer per week naar ROC Friese Poort in Dokkum. De beginfase van de opleiding werd als spannend ervaren, zo ook de toetsen en examens. De deelnemers slaagden allemaal glansrijk, waarbij een enkeling zelfs zijn/haar eerste diploma behaalde. De opleiding wordt door de deelnemers en leerkrachten ook vaak "een feestje" genoemd. De groep is gedurende het jaar erg naar elkaar toe gegroeid. Een aantal deelnemers hebben de smaak van het leren te pakken en er werd na de diplomering geïnformeerd naar de mogelijkheden tot een vervolgopleiding.

Bron: RTV NOF

Meer nieuws

SER aanjager doe-agenda LLO, mbo-scholen als goed voorbeeld aangehaald De MBO Raad heeft de SER geadviseerd om vooral te kijken naar de mogelijkheden die er in het mbo al zijn. Zo hebben Scalda en ROC Friese Poort tijdens de startbijeenkomst in drukbezochte workshops laten zien hoe zij werken met flexibele trajecten voor volwassenen, zowel in het bekostigd onderwijs als in het niet-bekostigd onderwijs. 
Studenten organiseren Zomerfair voor het Leger Des Heils Op woensdag 27 juni organiseren eerstejaars studenten Maatschappelijke Zorg van ROC Friese Poort een Zomerfair. De gehele opbrengst gaat naar het project Vast en Verder van het Leger Des Heils. De fair vindt plaats van 10.00-15.00 uur in de vestigingen Drachten, Leeuwarden, Emmeloord en Sneek.
Midden Yn ’e Mienskip Eventweek voor studenten van ROC Friese Poort Van 26 tot en met 29 juni 2018 staat ROC Friese Poort in Drachten in het teken van Leeuwarden-Fryslân 2018. Tijdens deze ‘Midden Yn ‘e Mienskip Eventweek kunnen studenten en medewerkers genieten van inspirerende workshops, kunst, theater, sport en muziek.
Team Drachten Drie winnaar van het Capture the Flag Event 2018 Ruim 100 ICT-studenten van ROC Friese Poort en medewerkers van Defensie bonden dinsdag 19 juni de strijd met elkaar aan tijdens een Capture the Flag Event in de vestiging Emmeloord. Winnaar van het Event werd ‘Team Drachten Drie’.
Resultaten JOB-Monitor 2018 Vanaf december 2017 konden onze studenten via de JOB-Monitor laten weten wat ze van onze school en hun opleiding vinden. De JOB-Monitor is het grootste landelijke onderzoek dat elke twee jaar in kaart brengt hoe tevreden mbo-studenten over hun onderwijs zijn.

Pagina's