0900 8 996 996
(normaal tarief)

Diplomering medewerkers Werk-leerbedrijf Noard East Fryslân (NEF)

Geplaatst op 27 februari 2018

Medewerkers Werk-leerbedrijf Noard East Fryslân (NEF) hebben na een jaar van hard werken hun Entree-diploma in ontvangst genomen. Een Entree-opleiding is een basis mbo-opleiding op niveau 1. Veel medewerkers van NEF hebben in de afgelopen jaren met succes hun diploma mogen halen en ook dit jaar nam er een groep van 12 medewerkers deel.

De deelnemers gingen gedurende het jaar, één keer per week naar ROC Friese Poort in Dokkum. De beginfase van de opleiding werd als spannend ervaren, zo ook de toetsen en examens. De deelnemers slaagden allemaal glansrijk, waarbij een enkeling zelfs zijn/haar eerste diploma behaalde. De opleiding wordt door de deelnemers en leerkrachten ook vaak "een feestje" genoemd. De groep is gedurende het jaar erg naar elkaar toe gegroeid. Een aantal deelnemers hebben de smaak van het leren te pakken en er werd na de diplomering geïnformeerd naar de mogelijkheden tot een vervolgopleiding.

Bron: RTV NOF

Meer nieuws

Zeven medailles voor studenten ROC Friese Poort bij nationaal vakkampioenschap Skills Heroes Zeven studenten van ROC Friese Poort vielen zaterdag 17 maart in de prijzen bij de nationale vakkampioenschappen Skills Heroes in Overijssel. Vier keer zilver en drie keer brons.
Diplomering Verzorgende IG Patyna en Hof en Hiem Op donderdag 22 februari 2018 namen 15 werknemers van Patyna en Hof en Hiem hun diploma Verzorgende IG in ontvangst. Medewerkers verzorgende van Patyna en Hof en Hiem volgden in een samengestelde groep het opleidingstraject tot Verzorgende IG.
Diplomering derde groep mbo Verpleegkundige Kwadrantgroep Op dinsdag 20 februari 2018 nam de derde groep van de Kwadrantgroep het mbo-diploma Verpleegkundige niveau 4 in ontvangst. In april starten weer twee groepen zij-instromer Verzorgende IG bekostigd vanuit Sectorplus gelden.
Diplomering Verpleegkunde medewerkers Paletgroep Op donderdag 15 maart 2018 namen 7 medewerkers van de Paletgroep hun mbo-diploma Verpleegkunde in ontvangst!
Terugblik NLdoet Drachten Eerstejaars studenten van de opleiding Maatschappelijke Zorg gingen vrijdag 9 maart jl. in actie voor NLdoet. De studenten gingen aan de slag bij diverse zorginstellingen in de omgeving van Drachten.

Pagina's