0900 8 996 996
(normaal tarief)

Cursus Google AdWords wordt cursus Google Ads - vernieuwde en verbeterde versie van Google AdWords

Geplaatst op 10 september 2018

Wil jij in 7 avonden leren hoe je met Google Ads (SEA) een online advertentiecampagne kunt opzetten, inrichten, optimaliseren en meetbaar maken? En daarmee meer relevante bezoekers naar je website krijgt? En tevens je Google certificaten halen? Meld je dan nu aan voor de cursus Google Ads (AdWords)!

Op 27 juni 2018 is Google Ads geïntroduceerd als de vernieuwde en verbeterde Google AdWords. Met Google Ads richt Google zich met name op kleine organisaties tot grote bedrijven. Voor grote multinationals heeft Google het Google Marketing Platform en Google Ad Manager ontwikkeld.

Met Google Ads wil Google hun technologieën bij alle klanten onder de aandacht brengen, inclusief kleine bedrijven met over het algemeen een kleiner budget. Door middel van 'smart campaigns' verwacht Google dat kleinere bedrijven meer tijd overhouden voor hun core business en het adverteren aan Google kunnen overlaten. Binnen enkele minuten kunnen meerdere advertenties ingericht worden. Dit kan op korte termijn leiden tot een conversie. Vanaf 24 juli 2018 is Google begonnen met uitrollen van de wijzigingen. De meeste wijzigingen zijn doorgevoerd en de URL is gewijzigd in ads.google.com.

Meer nieuws

Woningstichting Weststellingwerf in Duurzaam Doen Huis Vrijdag 14 september 2018 volgden ongeveer 35 medewerkers van woningstichting Weststellingwerf een workshop over hoe een woning te verduurzamen. De workshop vond plaats in het Duurzaam Doen Huis van Centrum Duurzaam van ROC Friese Poort. 
Challenge ECOkubus voor bouwstudenten Sneek en Emmeloord Woensdag 12 september 2018 was de aftrap van de Challenge Ecokubus voor tweedejaars bouwstudenten Sneek en Emmeloord onder begeleiding van Frysklab. Het doel van deze Challenge is om samen met Heijmans Woningbouw Noord (Drachten) als opdrachtgever een Ecokubus te ontwerpen en te bouwen voor ROC Friese Poort in Sneek.
Convenant Zorggroep Liante en ROC Friese Poort De jarenlange goede samenwerking tussen ROC Friese Poort en Zorggroep Liante is bekrachtigd met de ondertekening van het convenant. De samenwerking en de resultaten zijn hiermee geborgd en dragen bij aan een leven lang ontwikkelen in de regio. 
Prinsjesdag 2018 promotie van het mbo Zonder mbo'ers geen Prinsjesdag. Van beveiliging tot visagie en van fotografie tot paardenverzorging. Het mbo was ruim aanwezig tijdens Prinsjesdag. 
Nieuw opleidingstraject in de ouderenzorg Zorgorganisaties Patyna en Noorderbreedte zijn op 10 september gestart met een gezamenlijk opleidingstraject in Noordwest Friesland voor zij-instromers. Samen met ROC Friese Poort worden 23 nieuwe medewerkers opgeleid tot maatschappelijk verzorgende. De deelnemers krijgen een vaste betaalde baan in de zorg.

Pagina's