0900 8 996 996
(normaal tarief)

Alice Muller benoemd als lid College van Bestuur ROC Friese Poort

Geplaatst op 12 december 2017

ROC Friese Poort heeft mevrouw Alice Muller (43) benoemd als lid van het College van Bestuur. Met ingang van 1 maart 2018 treedt zij in dienst. Met de benoeming van Muller is gekozen voor een jonge, ambitieuze bestuurder met een groot regionaal en landelijke netwerk en veel kennis over de Friese arbeidsmarkt.

Alice Muller is een door idealen gedreven bestuurder, die resultaatgericht en koersvast inspeelt op ontwikkelingen en kansen. Zij weet de juiste teams om zich heen te formeren en motiveren waardoor ambities ook echt worden waargemaakt. De Raad van Toezicht vindt dat met Alice Muller een krachtig en herkenbaar bestuurder is aangetrokken. Iemand die in staat is samen met Remco Meijerink (voorzitter College van Bestuur) de organisatie mee te nemen in de toekomstige ontwikkelingen in het MBO.

Sinds 2006 is mevrouw Muller werkzaam bij de gemeente Leeuwarden. Als directeur sociaal domein is zij vanaf 2011 eindverantwoordelijk voor de beleidsterreinen onderwijs, zorg, jeugd, participatie, werk, armoede, cultuur en sport. Eerder werkte mevrouw Muller onder andere bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Alice Muller is getrouwd, heeft twee kinderen en woont in Lemmer.

Meer nieuws

Nog enkele plekken beschikbaar in opleiding Stuurman Werktuigkundige Zeevisvaart Er zijn nog enkele plekken beschikbaar in de septemberinstroom van de opleiding Stuurman Werktuigkundige Zeevisvaart MBO 2 BBL (SW6). Je woont, werkt en leert begeleid aan boord van het eigen schip en gaat eens in de 4 tot 6 weken een week naar school.
Nieuwe maritieme trainingen op zaterdag Per september 2018 bieden we op Urk een drietal nieuwe maritieme trainingen op zaterdag aan: Elektrotechniek aan boord Basis, Lassen Maritiem Basis en Veilig werken in de machinekamer.
Studenten Maatschappelijke Zorg halen ruim 2000 euro op voor het Leger des Heils Eerstejaars studenten Maatschappelijke Zorg hebben vandaag een cheque van 2114,44 euro aangeboden aan het Leger des Heils. De studenten haalden dit bedrag op met de Zomerfair die onlangs plaatsvond in Drachten, Leeuwarden, Sneek en Emmeloord. Het organiseren van het evenement maakt deel uit van de opleiding.  
Met een diploma én goed gevuld portfolio de arbeidsmarkt op Studenten Commercieel Technicus halen naast diploma landelijk erkende certificaten 'Lean Management' en 'CE-Ondernemerschap'. 
Diplomering Rentex Floron Op woensdag 4 juli 2018 namen 13 medewerkers van Rentex Floron hun mbo-diploma Logistiek medewerker in ontvangst. Van harte gefeliciteerd!

Pagina's