0900 8 996 996
(normaal tarief)

Alice Muller benoemd als lid College van Bestuur ROC Friese Poort

Geplaatst op 12 december 2017

ROC Friese Poort heeft mevrouw Alice Muller (43) benoemd als lid van het College van Bestuur. Met ingang van 1 maart 2018 treedt zij in dienst. Met de benoeming van Muller is gekozen voor een jonge, ambitieuze bestuurder met een groot regionaal en landelijke netwerk en veel kennis over de Friese arbeidsmarkt.

Alice Muller is een door idealen gedreven bestuurder, die resultaatgericht en koersvast inspeelt op ontwikkelingen en kansen. Zij weet de juiste teams om zich heen te formeren en motiveren waardoor ambities ook echt worden waargemaakt. De Raad van Toezicht vindt dat met Alice Muller een krachtig en herkenbaar bestuurder is aangetrokken. Iemand die in staat is samen met Remco Meijerink (voorzitter College van Bestuur) de organisatie mee te nemen in de toekomstige ontwikkelingen in het MBO.

Sinds 2006 is mevrouw Muller werkzaam bij de gemeente Leeuwarden. Als directeur sociaal domein is zij vanaf 2011 eindverantwoordelijk voor de beleidsterreinen onderwijs, zorg, jeugd, participatie, werk, armoede, cultuur en sport. Eerder werkte mevrouw Muller onder andere bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Alice Muller is getrouwd, heeft twee kinderen en woont in Lemmer.

Meer nieuws

Lyrise van Etteger door naar finale Skills Heroes Studente Lyrise van Etteger van de opleiding Directiesecretaresse/Managementassistent (volwassentraject) is als vierde geëindigd tijdens de voorronde van Skills Heroes! Daardoor heeft ze zich geplaatst voor Skills The Finals. 
Nomineer voor STAR Awards 2018 Voor het vierde jaar op rij organiseren we de ROC Friese Poort STAR Awards. De verkiezing waarbij we uitblinkende studenten, docenten en BPV-bedrijven van ROC Friese Poort in de schijnwerpers zetten. Wie verdient volgens jou een award?
Fries praktijkonderwijs en mbo werken samen om kansen jongeren te vergroten Zoveelmogelijk jongeren een startkwalificatie voor de arbeidsmarkt. De scholen voor praktijkonderwijs en de mbo-scholen in Friesland tekenden op 18 januari bij ROC Friese Poort in Leeuwarden een convenant om hierin nauw te gaan samenwerken. Om jongeren de kans te geven zich zo maximaal mogelijk te ontwikkelen.
Nog enkele opleidingsplaatsen Verzorgende-IG update beschikbaar Eind januari start in Balk of St Nicolaasga bij Hof en Hiem het 52-weekse versnelde opleidingstraject Verzorgende IG mbo BBL (werken-leren) niveau 3.
Succesvolle workshop Cyber Aware voor winnaars enquête Thuiszorg het Friese Land, NDC Mediagroep en Koninklijke Damstra Installatietechniek winnen een gratis Cyber-workshop.

Pagina's