0900 8 996 996
(normaal tarief)

38 medewerkers van de Kwadrantgroep geslaagd voor opleiding Verzorgende-IG

Geplaatst op 07 november 2017

Maandag 6 november hebben 38 medewerkers van de Kwadrantgroep het diploma MBO Verzorgende-IG in ontvangst genomen. De medewerkers hebben het opleidingstraject Verzorgende-IG van ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen met succes doorlopen.

De aanleiding van het scholen van de medewerkers is het veranderende functiehuis binnen de Kwadrantgroep. Hierdoor veranderen de taken en verantwoordelijkheden van medewerkers. Om voor deze taken bevoegd te worden dienden medewerkers zich te laten omscholen van verzorgende tot verzorgende-IG. Dit is gedaan aan de hand van het versnelde opleidingstraject Verzorgende-IG van ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen, waarmee de deelnemers vorig jaar zijn gestart.

Tijdens de diplomering legden de geslaagden de eed af, waarna Anneke Dijkstra van de Kwadrantgroep de diploma’s uitreikte. Dit deed zij voor het laatst, want vanaf begin december neemt zij afscheid van de Kwadrantgroep. De afgelopen 17 jaar is er een intensieve samenwerking geweest tussen Anneke Dijkstra en ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen en wij willen haar graag bedanken voor al haar inzet.

   

Lees meer over de opleiding Verzorgende-IG of meld je direct aan.

Meer nieuws

Zeven medailles voor studenten ROC Friese Poort bij nationaal vakkampioenschap Skills Heroes Zeven studenten van ROC Friese Poort vielen zaterdag 17 maart in de prijzen bij de nationale vakkampioenschappen Skills Heroes in Overijssel. Vier keer zilver en drie keer brons.
Diplomering Verzorgende IG Patyna en Hof en Hiem Op donderdag 22 februari 2018 namen 15 werknemers van Patyna en Hof en Hiem hun diploma Verzorgende IG in ontvangst. Medewerkers verzorgende van Patyna en Hof en Hiem volgden in een samengestelde groep het opleidingstraject tot Verzorgende IG.
Diplomering derde groep mbo Verpleegkundige Kwadrantgroep Op dinsdag 20 februari 2018 nam de derde groep van de Kwadrantgroep het mbo-diploma Verpleegkundige niveau 4 in ontvangst. In april starten weer twee groepen zij-instromer Verzorgende IG bekostigd vanuit Sectorplus gelden.
Diplomering Verpleegkunde medewerkers Paletgroep Op donderdag 15 maart 2018 namen 7 medewerkers van de Paletgroep hun mbo-diploma Verpleegkunde in ontvangst!
Terugblik NLdoet Drachten Eerstejaars studenten van de opleiding Maatschappelijke Zorg gingen vrijdag 9 maart jl. in actie voor NLdoet. De studenten gingen aan de slag bij diverse zorginstellingen in de omgeving van Drachten.

Pagina's