0900 8 996 996
(normaal tarief)

38 medewerkers van de Kwadrantgroep geslaagd voor opleiding Verzorgende-IG

Geplaatst op 07 november 2017

Maandag 6 november hebben 38 medewerkers van de Kwadrantgroep het diploma MBO Verzorgende-IG in ontvangst genomen. De medewerkers hebben het opleidingstraject Verzorgende-IG van ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen met succes doorlopen.

De aanleiding van het scholen van de medewerkers is het veranderende functiehuis binnen de Kwadrantgroep. Hierdoor veranderen de taken en verantwoordelijkheden van medewerkers. Om voor deze taken bevoegd te worden dienden medewerkers zich te laten omscholen van verzorgende tot verzorgende-IG. Dit is gedaan aan de hand van het versnelde opleidingstraject Verzorgende-IG van ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen, waarmee de deelnemers vorig jaar zijn gestart.

Tijdens de diplomering legden de geslaagden de eed af, waarna Anneke Dijkstra van de Kwadrantgroep de diploma’s uitreikte. Dit deed zij voor het laatst, want vanaf begin december neemt zij afscheid van de Kwadrantgroep. De afgelopen 17 jaar is er een intensieve samenwerking geweest tussen Anneke Dijkstra en ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen en wij willen haar graag bedanken voor al haar inzet.

   

Lees meer over de opleiding Verzorgende-IG of meld je direct aan.

Meer nieuws

Woningstichting Weststellingwerf in Duurzaam Doen Huis Vrijdag 14 september 2018 volgden ongeveer 35 medewerkers van woningstichting Weststellingwerf een workshop over hoe een woning te verduurzamen. De workshop vond plaats in het Duurzaam Doen Huis van Centrum Duurzaam van ROC Friese Poort. 
Challenge ECOkubus voor bouwstudenten Sneek en Emmeloord Woensdag 12 september 2018 was de aftrap van de Challenge Ecokubus voor tweedejaars bouwstudenten Sneek en Emmeloord onder begeleiding van Frysklab. Het doel van deze Challenge is om samen met Heijmans Woningbouw Noord (Drachten) als opdrachtgever een Ecokubus te ontwerpen en te bouwen voor ROC Friese Poort in Sneek.
Convenant Zorggroep Liante en ROC Friese Poort De jarenlange goede samenwerking tussen ROC Friese Poort en Zorggroep Liante is bekrachtigd met de ondertekening van het convenant. De samenwerking en de resultaten zijn hiermee geborgd en dragen bij aan een leven lang ontwikkelen in de regio. 
Prinsjesdag 2018 promotie van het mbo Zonder mbo'ers geen Prinsjesdag. Van beveiliging tot visagie en van fotografie tot paardenverzorging. Het mbo was ruim aanwezig tijdens Prinsjesdag. 
Nieuw opleidingstraject in de ouderenzorg Zorgorganisaties Patyna en Noorderbreedte zijn op 10 september gestart met een gezamenlijk opleidingstraject in Noordwest Friesland voor zij-instromers. Samen met ROC Friese Poort worden 23 nieuwe medewerkers opgeleid tot maatschappelijk verzorgende. De deelnemers krijgen een vaste betaalde baan in de zorg.

Pagina's