0900 8 996 996
(normaal tarief)

38 medewerkers van de Kwadrantgroep geslaagd voor opleiding Verzorgende-IG

Geplaatst op 07 november 2017

Maandag 6 november hebben 38 medewerkers van de Kwadrantgroep het diploma MBO Verzorgende-IG in ontvangst genomen. De medewerkers hebben het opleidingstraject Verzorgende-IG van ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen met succes doorlopen.

De aanleiding van het scholen van de medewerkers is het veranderende functiehuis binnen de Kwadrantgroep. Hierdoor veranderen de taken en verantwoordelijkheden van medewerkers. Om voor deze taken bevoegd te worden dienden medewerkers zich te laten omscholen van verzorgende tot verzorgende-IG. Dit is gedaan aan de hand van het versnelde opleidingstraject Verzorgende-IG van ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen, waarmee de deelnemers vorig jaar zijn gestart.

Tijdens de diplomering legden de geslaagden de eed af, waarna Anneke Dijkstra van de Kwadrantgroep de diploma’s uitreikte. Dit deed zij voor het laatst, want vanaf begin december neemt zij afscheid van de Kwadrantgroep. De afgelopen 17 jaar is er een intensieve samenwerking geweest tussen Anneke Dijkstra en ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen en wij willen haar graag bedanken voor al haar inzet.

   

Lees meer over de opleiding Verzorgende-IG of meld je direct aan.

Meer nieuws

SER aanjager doe-agenda LLO, mbo-scholen als goed voorbeeld aangehaald De MBO Raad heeft de SER geadviseerd om vooral te kijken naar de mogelijkheden die er in het mbo al zijn. Zo hebben Scalda en ROC Friese Poort tijdens de startbijeenkomst in drukbezochte workshops laten zien hoe zij werken met flexibele trajecten voor volwassenen, zowel in het bekostigd onderwijs als in het niet-bekostigd onderwijs. 
Studenten organiseren Zomerfair voor het Leger Des Heils Op woensdag 27 juni organiseren eerstejaars studenten Maatschappelijke Zorg van ROC Friese Poort een Zomerfair. De gehele opbrengst gaat naar het project Vast en Verder van het Leger Des Heils. De fair vindt plaats van 10.00-15.00 uur in de vestigingen Drachten, Leeuwarden, Emmeloord en Sneek.
Midden Yn ’e Mienskip Eventweek voor studenten van ROC Friese Poort Van 26 tot en met 29 juni 2018 staat ROC Friese Poort in Drachten in het teken van Leeuwarden-Fryslân 2018. Tijdens deze ‘Midden Yn ‘e Mienskip Eventweek kunnen studenten en medewerkers genieten van inspirerende workshops, kunst, theater, sport en muziek.
Team Drachten Drie winnaar van het Capture the Flag Event 2018 Ruim 100 ICT-studenten van ROC Friese Poort en medewerkers van Defensie bonden dinsdag 19 juni de strijd met elkaar aan tijdens een Capture the Flag Event in de vestiging Emmeloord. Winnaar van het Event werd ‘Team Drachten Drie’.
Resultaten JOB-Monitor 2018 Vanaf december 2017 konden onze studenten via de JOB-Monitor laten weten wat ze van onze school en hun opleiding vinden. De JOB-Monitor is het grootste landelijke onderzoek dat elke twee jaar in kaart brengt hoe tevreden mbo-studenten over hun onderwijs zijn.

Pagina's