0900 8 996 996
(normaal tarief)

3400 zorgmedewerkers opgeleid door sectorgelden

Geplaatst op 12 oktober 2017

Het Sectorplan Zorg Noord-Nederland is bijna twee maanden geleden geëindigd en de resultaten van het sectorplan zijn bekend. Maar liefst 3.424 medewerkers hebben met behulp van financiële ondersteuning van Het Sectorplan Zorg Noord-Nederland een scholingstraject afgerond. De sectorgelden waren bedoeld om de competenties van medewerkers te vergroten. Hiermee wordt ingespeeld op de veranderingen in de zorg. 

In het kader van dit project heeft ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen de opleiding Maatschappelijk verzorgende IG aangeboden.  Middels deze opleiding konden deelnemers door het volgen van één opleidingen worden opgeleid tot medewerker maatschappelijk werk en verzorgende IG.
 

Hieronder lees je enkele verhalen van medewerkers waar ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen betrokken is geweest.

 

 

Bron: Stichting ZorgpleinNoord, september 2017

Meer nieuws

Diplomering Verzorgende IG Patyna en Hof en Hiem Op donderdag 22 februari 2018 namen 15 werknemers van Patyna en Hof en Hiem hun diploma Verzorgende IG in ontvangst. Medewerkers verzorgende van Patyna en Hof en Hiem volgden in een samengestelde groep het opleidingstraject tot Verzorgende IG.
Diplomering derde groep mbo Verpleegkundige Kwadrantgroep Op dinsdag 20 februari 2018 nam de derde groep van de Kwadrantgroep het mbo-diploma Verpleegkundige niveau 4 in ontvangst. In april starten weer twee groepen zij-instromer Verzorgende IG bekostigd vanuit Sectorplus gelden.
Diplomering Verpleegkunde medewerkers Paletgroep Op donderdag 15 maart 2018 namen 7 medewerkers van de Paletgroep hun mbo-diploma Verpleegkunde in ontvangst!
Terugblik NLdoet Drachten Eerstejaars studenten van de opleiding Maatschappelijke Zorg gingen vrijdag 9 maart jl. in actie voor NLdoet. De studenten gingen aan de slag bij diverse zorginstellingen in de omgeving van Drachten.
Opleiding Verzorgende IG reikt eerste cum laude-diploma uit Afgelopen maandag 12 maart kreeg de diploma-uitreiking van de volwassenenopleiding Verzorgende IG (bijzondere trajecten) een extra feestelijk tintje. Jolanda Bergsma-Bijlsma ontving als het eerste student een cum-laude diploma.

Pagina's