Terug

Mariska Vermaning (18) presenteert tweede boek

vrijdag 29 maart 2019

Mariska Vermaning is pas 18 jaar, maar 28 maart presenteerde ze al haar tweede boek, "Niet nog een keer."

Mariska Vermaning is pas 18 jaar, maar 28 maart presenteerde ze al haar tweede boek, "Niet nog een keer."

Donderdagmiddag presenteerde student Mariska Vermaning haar tweede boek, Niet nog een keer. 
Dit boek is gebaseerd op de Griekse mythologie. Mariska kwam op de havo van OSG Sevenwolden voor het eerst in aanraking met verhalen over oud-Griekse mythen en sagen. Dit inspireerde haar om er een boek over te schrijven. Ze verklapte alvast dat haar derde boek hier ook weer over zal gaan. 

Vanaf haar vierde
Al vanaf jonge leeftijd is Mariska bezig met schrijven. Op haar vierde schreef ze al A4'tjes vol kleine verhalen en bundelde ze die tot een mooi boekje. De student medewerker Marketing, communicatie en evenementen schreef eerder het 112 pagina's tellende boek, Met heel mijn hart. 

Samenvatting
Duizenden jaren geleden heeft Zeus alle mensen gesplitst omdat hij bang was dat ze anders te sterk zouden worden. Voor hem kwam dat goed uit maar voor Rosa niet zo. Zij heeft drie vlekjes ter mislukking en wil daar absoluut geen vier van maken. Haar enige hoop is het aankomende festival waar ze hoopt haar wederhelft te vinden. Haar enige probleem is dat ze duizenden kilometers van het festival verwijderd is en geen vervoersmiddel heeft. Zal ze het festival halen? Maar nog belangrijker: zal ze haar wederhelft vinden?


Haar boeken zijn te verkrijgen bij Boekscout.