Terug

DuurzaamDoen Livestream

22 april 2021 om 10:30

ROC Friese Poort Centrum Duurzaam, ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen, Energy College RIF Gas 2.0Installatiewerk Noord, Techniek Nederland en WijTechniek nodigen u graag uit voor een DuurzaamDoen Livestream lezing op donderdag 22 april 2021 met als spreker Thomas de Man van Jaga.

 

Belang van ventilatie
Zuivere lucht is belangrijk voor jong en oud. Zodra de luchtkwaliteit in een ruimte afneemt, reageert ons lichaam direct. In een bedompte ruimte krijg je bijvoorbeeld hoofdpijn, ook is het lastiger om je goed te blijven concentreren. Allergische reacties, benauwdheid en andere luchtwegproblemen komen ook regelmatig voor in ruimtes die slecht geventileerd zijn.

Oxygen2
De Jaga Oxygen2 zorgt op een energiezuinige manier voor ventilatie in je woning, op school of zorginstelling. Het is een kant-en-klare stand alone ventilatie-unit. Optioneel kan Oxygen2 onzichtbaar ingebouwd worden in een Low-H2O radiator, waardoor één toestel voor ventilatie maar ook voor verwarming en/of koeling zorgt. En het is de ideale oplossing bij renovatie.

Voor wie?
Deze lezing is voor iedereen die meer wil weten over decentrale ventilatie. Vanuit zijn eigen vakgebied of interesse.

Programma
10.30 uur Start livestream met Roeland Westra
10.35 uur Thomas de Man van Jaga
11.25 uur Vragen en afsluiting

Waar
De livestream is vanuit de conferentieruimte van ROC Friese Poort in Leeuwarden.

We nodigen u van harte uit om deze lezing via de onderstaande link bij te wonen op donderdag 22 april 2021 van 10.30 – 11.30 uur.

We streamen het event live 
Schakel rond 10.20 alvast in

Graag tot dan!

 

Ik schuif graag aan op 22 april vanuit mijn eigen stoel