Leeuwarden, Egelantierstraat

In Leeuwarden hebben we drie locaties, met allemaal een ander soort opleidingen. Aan de Egelantierstraat vind je de opleidingen op het gebied van veiligheid. Aan de Anne Wadmanwei ligt het accent op techniek, media, innovatie en duurzaamheid. Aan Wilaarderburen vind je een breed aanbod met economie en handel, zorg en welzijn en uiterlijke verzorging. Zien we jou binnenkort ook rondlopen op één van onze locaties? Je bent van harte welkom!

Adres

Egelantierstraat 70
8924 EP Leeuwarden

Postbus 6090
8902 HB Leeuwarden

Openingstijden

Werkdagen 08:00 - 17.00 uur


Diensten

Bushalte voor de deur
Kluisjes om je spullen in op te bergen
Sportlokalen
Dojo
Gezellige kantine
Een eigen brandoefening container

Paragrafen

Neem alvast een kijkje op de Egelantierstraat

Nederland veilig houden, is hard werken! Onze student Gladys weet daar wel raad mee en neemt je mee op ontdekkingstocht op de Egelantierstraat

Egelantierstraat: veiligheid

Aan de Egelantierstraat vind je de opleidingen Veiligheid & Vakmanschap, Beveiliging en Handhaving, Toezicht en Veiligheid (HTV). In dit gebouw vind je veel sportfaciliteiten, want conditie is heel belangrijk voor deze beroepen. Je vindt hier ook alle materialen die je nodig hebt om op bivak te gaan. En er zijn lokalen waar je alles leert over verpleging en techniek, zoals het werken met portofoons en bewakingscamera’s.

Persoonlijke aandacht

Bij ons word je gezien, gehoord en gekend. We hebben aandacht voor jou en zijn er om je te helpen. Samen zorgen we ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt.  

Contactmomenten

Veiligheidsberoepen

Beleefdag
Leeuwarden, Egelantierstraat
VMBO 3, VMBO 4, HAVO en MBO
  • Verzorgende-IG (Veiligheidsberoepen)
Meld je aan