Leeuwarden, Centrale Diensten

De vestiging aan de Eenhoorn in Leeuwarden is de centrale diensten de centrale plaats voor alle stafdiensten. Dat zijn de diensten:

 • Marketing en Communicatie
 • HRM
 • Onderwijs en Kwaliteitszorg
 • Informatiemanagement
 • Facilitair
 • ICT
 • Finance en Control

Adres

De Eenhoorn 4
8932 NX Leeuwarden

Postbus 140
8900 AC Leeuwarden

Openingstijden

08.00 uur - 17.00 uur


Diensten

Gratis Wi-Fi
Kluisjes
Flexplekken
Vergaderruimten
Dichtbij station

Paragrafen

Les is meer

Jouw werk bij ROC Friese Poort doet ertoe. Of je nu voor de klas staat of achter de schermen werkt, je draagt eraan bij dat studenten groeien in hun vak én als mens. Want les is bij ons zoveel meer dan het leren van een vak! Bij ons ontdekken studenten wat ze waardevol vinden in het leven. Wat ze kunnen betekenen voor een ander. Hoe ze hun talenten kunnen inzetten voor een duurzame en sociale wereld. Zo worden ze de vakmensen waar het werkveld om vraagt: wendbaar, betrokken, kritisch denkend en zelfstandig. En staan ze steviger in hun werk en leven. Met zo’n 1600 bevlogen collega’s staan we samen voor waardevol, wendbaar en inspirerend mbo-onderwijs.

Wendbaar onderwijs, waardevolle mensen

Samen met het werkveld in de regio geven we vorm aan eigentijds en toekomstbestendig onderwijs. We zien het als onze maatschappelijke opdracht om studenten op te leiden tot wendbare, empathische, ondernemende mensen die waardevast kunnen en durven handelen. Daarom hebben we aandacht voor vakmanschap én een brede persoonlijke ontwikkeling. De kernwaarden betrokken en betrouwbaar zijn voor ons richtinggevend. Lees meer bij Over ons.

Wij doen aan studenten, medewerkers, ouders, voortgezet en hoger onderwijs, bedrijven, instellingen en de regio vier beloften:

 1. Wij lopen voorop bij de ontwikkelingen in het werkveld.
 2. Wij garanderen dat studenten bij ons het beste uit zichzelf kunnen halen.
 3. Wij zijn het opleidingsinstituut waar iedereen zich een leven lang kan ontwikkelen.
 4. Wij verbinden ons aan de regio.